“33 млн. грн на 24 серії – це зовсім невеликі кошти”. Горбунов розповів, як виграв тендер на зйомки скандального серіалу про Поворознюка

“Я хотів би відповісти на ті звинувачення в пресі та інтернеті, що Горбунов збирається знімати серіал за державні гроші і це аж 33 млн грн. патріотичним напрямом, щоб підтримати дух українців. І серед цих фільмів мають бути і комедії у тому числі. Моя компанія разом з іншими подалася на цей конкурс. Тобто держава оголосила конкурс, ми на нього відреагували”, – сказав Горбунов.

За його словами, у конкурсі брали участь 123 компанії, а переможцями стали 53.

“У тому числі і наш проект “СМТ Інуглець”, який включає 24 серії, додав він. – 33 млн грн на 24 серим – фахівці знають – Це зовсім невеликі кошти. Ми намагатимемося за ці гроші створити такий продукт, який відображатиме нашу сьогоднішню реальність, який надихатиме».

Він додав, що зараз гумор необхідний.

“Військові хочуть позитиву, хочуть гумору, зазначив Горбунов. – А ще РФ просто зараз виділяє мільярди доларів на інформаційну війну з нами. Нам поки що нема чим відповісти. Тому держава оголосила конкурс, на який ми відреагували. Продакшн в Україні, – мна місці, ми створюємо робочі місця, ми рухаємо економіку. Усі права на цей серіал належатимуть державі. І прем’єри проходитимуть на каналах, у яких найбільше охоплення. Це наш культурний фронт. Наша відповідь Росії з їхньої війну”.

Горбунов також заявив, що зараз в Україні немає гідної альтернативи російським серіалам.

“І ще одне. Ви знаєте, хто в топ-20 запитів українців на YouTube? “Інтерни” з [российским актером, который поддерживает президента страны-агрессора РФ Владимира Путина] Іваном Охлобистіним. Знаєте хто це такий, так? Може, це відбувається тому, що українці не мають гідної альтернативи? Немає тих комедійних серіалів, які вони б хотіли дивитися. Так ми такий серіал створюватимемо, щоб ми гідно конкурували з росіянами на культурному та інформаційному фронті. Щоб українці гуглили наші, українські серіали, а не русю”, – Підсумував Горбунов.

Видання “Детектор Медіа” у публікації 20 липня звернуло увагу на те, що у своїй заяві ведучий не став згадувати прізвище самого Поворознюка, який став прототипом головного героя.



контекст:

Поворознюк – власник зареєстрованої на Кіровоградщині агрофірми “П’ятихатська”. Як повідомила “Економічна правда”, фірмі належить 20 тис. га землі. В інтерв’ю виданню Поворознюк розповів, що доходи групи його компаній становлять кілька сотень мільйонів. [гривен в год]”. Бізнесмен повідомив, що має чотири судимості. На своєму YouTube-каналі в травні 2021 року Поворознюк заявив, що “свій капітал сколотив сам”. “Хоча я вам скажу чесно, що ці руки дуже багато крали. Я відверто про це говорю. Але я ніколи не крав у людей, лише у держави”, – сказав він.

Засновник інтернет-видання “ГОРДОН” Дмитро Гордон записав кілька інтерв’ю зі знайомими та односельцями Поворознюка, які розповідають про його злочинні дії на Кіровоградщині.

Так, фермер із цього регіону Юрій Ткач казав, що Поворознюк тричі у нього стріляв. “У 2010-му, 2013-му – наскрізь у лівий бік грудей, у 2014 році – тяжке вогнепальне поранення. Мені не надали допомоги. Я пережив клінічну смерть, і витягли кулю”, – зазначав постраждалий.

Previous post Удар по Одесі – є загиблий, постраждалих побільшало, фото ТСН, новини 1+1 — tsn.ua
Next post Данілов пообіцяв Росії “нериємні сюрпризи” від від армії та флоту дронів