Додайте це у воду – і огірки будуть стійкими до спеки. Експерт розповіла, як захистити огірки від посухи та прискорити їх зростання

“Молоко можна використовувати на городі як засіб захисту від патогенних мікроорганізмів та шкідників, а також для добрива, відзначила авторка ролика. Поживні речовини в молоці ідеально збалансовані і дозволяють рослинам інтенсивно рости та підвищувати імунітет. Молоко містить калій, кальцій, сірку, фосфор, магній, мідь. марганець, залізо та інші мікроелементи”.

Експерт підкреслила, що підживлення з молока створить на рослинах тонкий захисний шар, який перешкоджатиме проникненню хвороботворних мікроорганізмів.

Для приготування розчину необхідно одну частину молока розвести у 10 частинах води. Експерт радить додати до розчину трохи рослинної олії, якщо необхідно з його допомогою захистити рослини від попелиці.

За словами експерта, таке підживлення можна використовувати не тільки для поливу огірків, а й для перцю та томатів.

“Молоко ефективно для всіх рослин. Результат – тонни врожаю овочів. Рослини будуть стійкі до спеки та посухи”, додала авторка відео.

контекст:

Щоб надати огіркам необхідні для зростання корисні речовини, експерти також рекомендують приготувати підживлення з молока. Ддля приготування підживлення в 10 л теплої води розчиняють 1 л звичайного магазинного молока.

“Молоко це комплекс поживних речовин, які однаково корисні як для людини, так рослин. Особливо для огірків. Молоко робить ґрунт більш родючим. У ньому поселяються молочні бактерії, які перешкоджають появі грибків. – зазначили експерти.

Якщо на огірках влітку жовтіє листя, це свідчить про нестачу харчування. У такому разі огірки потрібно підгодовувати гуматом калію.

Previous post Ми не просто говоримо та попереджаємо, а ми це конкретно можемо зробити
Next post Окупанти атакували 10 областей України. В Сумській влучили в дитячий табір