Мені пощастило відчувати те, що я зараз відчуваю за таких складних часів / Бульвар Шоубіз

За словами артистки, в неї залишилися неймовірні враження від весілля.

“Звичайно, мені пощастило. Тому що мені пощастило відчувати те, що я зараз відчуваю за таких складних часів. Це неймовірно, – зізналася артистка. – Слухайте, це було таке спонтанне рішення. Справа в тому, що ми не виряджалися на весілля. Нам хотілося простоти, нам хотілося почуватися комфортно”.

Дорофєєва підкреслила, що зараз неактуально робити щось химерне.

контекст:

Про роман Дорофєєвої та Кацуріна стало відомо наприкінці березня 2022 року. 15 червня 2023-го ЗМІ повідомили, що Дорофєєва та Кацурін готуються до весілля. Тоді вони не стали ні спростовувати, ні підтверджувати цю інформацію, а перші весільні фото опублікували майже через місяць після цього. Українського продюсера Володимира Завадюка, якого було запрошено на весілля, зізнався, що церемонія відбулася в середині червня.

Для Дорофєєвої цей шлюб став другим, а для її чоловіка третім. Співачка не стала міняти прізвище після другого заміжжя.

Раніше Дорофєєва була одружена з українським артистом. Dantes. У березні 2022 року вони заявили, що розлучилися. У січні 2023-го співак повідомив, що вони офіційно оформили розлучення. Дітей вони не мають.

Кацурін офіційно оформив розлучення зі своєю другою дружиною, українським дизайнером Дашею Кацуріною, на початку 2022 року. Зараз його колишня дружина полягає у стосунках із Dantes.

У Кацуріних є двоє дітей: дочка Олександра (2016) та син Іван (2021).

Коментуючи свій роман з Кацуріною та стосунки своєї дружини з Кацуріним, Dantes у листопаді 2022 року підкреслив, що раніше вони всі вчотирьох дружили. У липні 2023 року співак заявив, що вони “не просто помінялися парами”. “Ми можемо помінятися – це коли ти погоджуєшся з чимось і я погоджуюся з чимось”, уточнив артист.

Previous post Я не думаю, що Суровікін користується великою свободою
Next post Анекдоти про фаст-фуд — смішні жарти та приколи у Міжнародний день нездорової їжі