Він винен гроші. Якщо моє життя закінчиться, я пробачу його за фактом закінчення мого життя. Думаю, він має заплатити / Бульвар Шоубіз

“Конфлікт був, і суд був. Він суди програв. Він винен гроші, він не виплачує нічого”, – заявил Кондратюк.

“Але він пішов служити”, заперечив Дьомін.

“Це його життя. У мене немає жодних претензій і видінь, і взагалі інтересу до життя Козловського. Мене цікавить тільки, чи виконає він усе, що суд ухвалив. Суди виграно, я ж за правову державу. Я програю – я заплачу”, – відповів Кондратюк.

На запитання Дьоміна, чи готовий він вибачити Козловському борг за умов повномасштабної війни, Кондратюк відповів негативно.

“Якщо моє життя закінчиться, я його пробачу за фактом закінчення мого життя. Думаю, що він мені повинен заплатити. Я ставлюся до людей так, як хочу, щоб вони ставилися до мене, – наголосив він. – Бачить бог, деякі з тих, хто перемагав у “Шансі”, повинні мені зараз більше, ніж винен Козловський. Але він єдиний, кому не вистачило мізків зробити це по-людськи. Я не збираюся анулювати суди, які були.

“Ні милосердя?” уточнив ведучий.

“Це не про милосердя. Це трохи інша історія. І говорити про неї зараз у тому контексті, який ти поставив, – це спекуляція“, – резюмував продюсер.

контекст:

Козловський почав співпрацювати з Кондратюком після участі у проекті “Шанс” на телеканалі “Інтер” у 2003 році. У 2009 році артиста було удостоєно звання заслуженого артиста України. У 2012 році Козловський розірвав стосунки із продюсером.

2020 року співак говорив, що його борг Кондратюку складає Понад 300 доларів. Він зазначив, що саме стільки “коштує його свобода”.

У серпні 2022 року президент України Володимир Зеленський нагородив Козловським орденом “За заслуги” ІІІ ступеня.

13 червня 2023 року співак отримав повістку, а 21 червня військовий квиток та форму. Протягом місяця Козловський перебував на навчаннях, а 20 липня повідомив, що склав присягу.

Previous post Директор ЦРУ вважає, що Путін помститься Пригожину за заколот, але через деякий час
Next post “Запорізький напрямок – це справжній В’єтнам” – Український свідок