38-річний Остапчук розповів, як познайомився зі своєю 23-річною обраницею

За словами Остапчука, це сталося, коли його сторінка в Instagram виявилася заблокованою.

“Мені заблокували Instagram, Катя його розблокувала, і в нас листування почалося”, зізнався ведучий.

Жартома він додав: “І я віддячив. Я так – З ким сплю, на тому і одружуся”.

У грудні 2023 року про знайомство Остапчука з Полтавською першою повідомила українська травести-діва Монро.

“А у телеведучого Остапчука нова краля. Начебто та, що допомагає відновлювати акаунти в Instagram. Вона і йому допомагала повернути акаунт. Порада та любов, він вільний, але ніщо так не бадьорить, як свіжа плітка”, написала тоді Монро.

У квітні 2023 року Полтавська, розповідаючи, як розпочинався її роман із Остапчуком, зізналася, що після першого побачення з ним зрозуміла, що це її людина.

“Ми разом сіли і обговорили, хто ми один одному, всі моменти, які хвилюють, наші очікування, тому що відносини з публічною людиною мають нюанси, – написала вона тоді. – Я не зовсім пам’ятаю, про що думала після першого побачення, але підсвідомо одразу вирішила, що це моя людина”.

контекст:

23-річна Полтавська молодша за 38-річного Остапчука на 16 років. До неї він був одружений двічі. Обидва шлюби ведучий назвав помилками.

Його першою дружиною була українська перекладачка Олена Войченко. Пара прожила у шлюбі 12 років. У них народилося двоє дітей: дочка Емілія (2013) та син Еван Олександр (2018). Подружжя розірвало шлюб навесні 2020 року. Після розлучення Остапчук та Войченко публічно зробили низку звинувачень на адресу один одного. Зокрема, ведучий вимагав проведення психологічної експертизи для Войченка, а вона говорила, що екс-чоловік хоче відсудити у неї дітей.

Восени 2020 року Остапчук одружився вдруге з українським нотаріусом Христиною Гірником (Остапчук). Після весілля Остапчук не приховував, що у новому шлюбі знову хоче стати батьком, а влітку 2021 року пара розпочала будівництво будинку. У червні 2022 року Остапчук, незважаючи на війну, ділився планами щодо завершення будівництва їхнього будинку, а через два місяці з’явилися чутки про те, що пара розлучилася.

13 квітня 2023 року Остапчук перестав приховувати нові відносини, розмістивши перше спільне фото із Полтавською у мережі. У червні Полтавська зізналася, що вони разом уже дев’ятий місяць.

Previous post Бразильська Embraer планує побудувати завод електричних аеротаксі поблизу Сан-Паулу – Новини України,
Next post Викрадений окупантами рік тому український журналіст Дмитро Хилюк перебуває у російській колонії, – правозахисники