“Приймають у сім'ю, на вашу думку, як?” Нова дівчина Налчаджіоглу розповіла, як на неї відреагували родичі бізнесмена у Туреччині

Передплатники поцікавилися, чи “схвалила” і “прийняла” Анастасію Foxy сім'я Налчаджіоглу.

“Приймають у сім'ю, на вашу думку, як? Обряд проводиться? Тут або подобається людина, або людина не подобається”, – заявила вона.

Блогер зазначила, що не може спілкуватися із сім'єю Налчаджіоглу так само, як він із її рідними, оскільки не знає турецької мови.

“У Мурата чудова сім'я. У нас гарні стосунки, але через мовний бар'єр я не можу з ними активно спілкуватися – так, як Мурат спілкується з моєю родиною”, – пояснила Анастасія Foxy.

Контекст

Про роман з Анастасією Foxy Налчаджіоглу розповів у січні 2024 роки. Новій обраниці 46-річного Налчаджіоглу 29 років. Дівчина називає себе творчою особистістю і знімається як модель. Від попередніх стосунків у неї є син. За словами Анастасії Foxy, вони познайомилися на одному із заходів і одразу відчули спорідненість душ. На той момент Налчаджіоглу ще перебував у другому шлюбі, але вже не жив разом із дружиною.

28 березня він повідомив, що офіційно розлучений. Бізнесмен запевняє, що його нова дівчина не є причиною його розлучення із другою дружиною.

15 квітня Анастасія Foxy зізналася, що Налчаджіоглу утримує її разом із сином, а сама вона не працює. За словами обраниці бізнесмена, вона також не готує вдома, бо її бойфренду це не потрібне. “Моєму хлопцеві пох…й на всю цю домашню мішуру. Їмо абияк – заклади, доставка”, – зізналася вона.

Previous post Бородата жінка припинила голитися та показала, який вона має вигляд
Next post Росія проводить інформаційну операцію “Ухилянт” в соцмережах – новини LB.ua