Крістіна Остапчук розповіла подробиці роману з росіянином, через який переїхала жити до Москви.

За словами Остапчук, із росіянином вона познайомилася у Києві на концерті. Їй на той момент було 22 роки, а йому 34. Після знайомства між ними зав'язалися романтичні стосунки, і вона переїхала жити до Москви, а незабаром отримала від свого нового бойфренда пропозицію руки та серця.

“Це ми були знайомі, може, місяць, а живемо разом тиждень”, – объяснила Остапчук.

За словами блогера, вона запропонувала своєму бойфренду відкласти весілля на рік, оскільки хотіла продовжувати стосунки, але не прагнула заміжжя.

“І все, ми почали жити”, – продовжила вона свою розповідь.

“Хто він був?” – Уточнила в Остапчук журналістка Наталія Балюк.

“Кризисний менеджер. Він у бізнеси заходив, які в стані кризи, і він їх ставив повністю на ноги. Плюс мав частку в деяких бізнесах. Ну, він був бізнесменом, який дуже добре заробляв. Коли ми вже почали жити разом, він сказав: ” Тут у нас сейф, код такий. У тебе ключ до комірки, в комірку я вже тебе записав. Раптом що, ти повинна знати всі явки та паролі”. Але я туди не лазила, тому що у нас була така шафка, куди він клав гроші на наше життя. І то я брала і питала: “Типу можна я візьму на те й те ?” – розповіла вона подробиці цих відносин.

За словами Остапчук, її обранець вважав, що чим дорожче вона буде одягнена, тим менше уваги на неї звертатимуть інші чоловіки.

“І він, щоб до мене ніхто не підходив… Я насправді ношу всі сумки, що він мені купив, до цього часу. Всі дорогі сумки, якісь діаманти, годинник – це все він мені дарував. У нього була така позиція, щоб я дуже добре виглядала і щоб до мене ніхто не пасував. Насправді, це була дивна історія. задарував”, – додала вона.

Остапчук розповіла, що коли вони розлучилися, бойфренд дотримав слова щодо їхніх фінансових домовленостей.

“Ми домовлялися, що якщо колись розлучимося, він каже: “Я тоді тобі це, це і це даю”. Це його чоловіча позиція була, – пояснила Остапчук. – Так і сталося. Але він насправді не хотів, щоб ми розходилися, але я розуміла, що ми досить різні у багатьох поглядах.

Вона не стала називати ім'я цієї людини. Остапчук зізналася, що однією з причин їхнього розставання стало те, що він висміював її відвідування церкви, а в побуті був надто педантичним. На запитання, чи вона любила його, Остапчук відповіла ствердно, але зазначила, що це було “по-своєму”.

Після розлучення Остапчук повернулася до Києва.

У цьому ж інтерв'ю блогер розповіла, що її батько Віктор Остапчук був “дуже шанованим та знаменитим в Ужгороді бізнесменом”, а мати працює стоматологом.

Контекст

Крістіна Остапчук (Гірник) стала відомою після того, як навесні 2020 року український ведучий Володимир Остапчук представив її як свою нову дівчину. З першою дружиною, українською перекладачкою Оленою Войченко, ведучий розлучився у березні 2020 року.

Восени 2020 року Остапчук одружився з Гірником, а через два роки вони оформили розлучення.

Previous post Блокада експорту з України: Поляки розблокували 1 пункт пропуску – новини LB.ua
Next post Продаж зброї в Україні – стало відомо, як саме вогнепальна продукція потрапляє в магазини