Галкін показав, що зробив їх вихованець із подарунком, який Пугачова отримала у день народження

У нас у сім'ї новий садівник. Порода шипперке”, – написав Галкін.

Шоумен у ролику показав, як лає вихованця за те, що він розкидав по кімнаті землю з горщика з орхідеєю. Ці квіти дружина шоумена, російська співачка Алла Пугачова отримала подарунок до дня народження. 15 квітня співачка відсвяткувала 75-річчя.

“Тобі не соромно, а? Тобі не соромно? Що це таке? Це таке вчинити! Ти що, садівник, чи що? Що це ти робиш? Квіти такі подарували Аллочці, орхідеї. Ти вирішив їх що, перекопати все? Ти що, шукав скарб? Як не соромно? – відчитав свого вихованця Галкін.

Контекст

Галкін та Пугачова зареєструвала шлюб 23 грудня 2011 року. Вони виховують 10-річних двійнят Лізу та Гаррі. Дітей народила сурогатна мати. Пугачова також має 52-річну доньку, російську співачку Христину Орбакайте.

Після того як у Росії почалося цькування Галкіна, який публічно засудив повномасштабне вторгнення країни-агресора РФ в Україну, знаменита пара разом із дітьми залишила Росію та переїхала до Ізраїлю.

16 вересня 2022 року міністерство юстиції Росії внесло Галкіна до реєстру “іноземних агентів”. 18 вересня Пугачова у відкритому листі закликала визнати і її “іноагентом” у РФ і побажала, щоб російські окупанти перестали “гинути за ілюзорні цілі”, які роблять РФ “ізгоєм” та ускладнюють життя росіян. Від публічних заяв на підтримку України артистка весь цей час утримувалась.

Previous post Протести в Грузії – силовики почали розганяти протести під парламентом, є постраждалі
Next post РФ готує проти України провокацію щодо незаконного обігу зброї – новини LB.ua