Посадіть кавуни у цьому місці – і вони виростуть великі та солодкі. Названо головні умови щедрого врожаю

Для вирощування кавунів потрібно вибирати саме сонячні та безвітряне місце на ділянці, тому що тінь і протяги кавуни не переносять – це позначається на їх зростанні та смаку. Кавуни найкраще висаджувати на легких пухких піщаних та супіщаних ґрунтах. Перед посадкою кавунів рекомендується удобрити ґрунт комплексними добривами, що містять азот, фосфор та калій.

“Полив також відіграє важливу роль у вирощуванні кавунів. Рослини потрібно поливати регулярно, особливо в періоди посухи, – наголошується в публікації. – Однак варто пам'ятати, що зайвий полив може призвести до загнивання коренів. Поливати кавуни краще вранці або ввечері, щоб уникнути опіків листя. від сонячних променів.

Городники рекомендують після посадки кавунів накрити ділянку мульчів, щоб подолати зростання бур'янів.

“Підтримуючи помірний температурний режим, забезпечуючи достатнє харчування та вологу, ви зможете виростити солодкі та великі кавуни”, – йдеться у статті.

Полив кавунів потрібно припинити за тиждень до збирання плодів на тяжкому ґрунті. Якщо ж ґрунт піщаний, полив потрібно продовжувати до збирання врожаю.

“Намагайтеся не переливати кавуни, щоб вони не втратили насолоди”, – порадили автори статті.

Контекст

Щоб зібрати врожай солодких кавунів, потрібно посадити такі сорти: “Варда F1” – великоплідний гібрид, який характеризується неймовірно солодкими плодами, “Ред Стар F1” – сорт з розтягнутим плодоношенням і невибагливим характером, “Смарагд F1” – ранньостиглий гібрид, до посухи та ряду грибкових захворювань.

Previous post Допомога Україні від США – Джонсон пропонує фінансування та ATACMS — Світ
Next post Втрати Росії: BBC ідентифікувала 50 000 убитих окупантів