“Це пісня-подяка нашим воїнам і нагадування, що на них люблять і чекають”. Пономарьов, Хома та Тополя випустили новий кліп “Темна нічка”. Ексклюзивні подробиці написання пісні G

“Темна нічка любить артилериста. Він не спить і б’є лихих ворогів. Захищає рідне українське місто. Нічка заряджає – снаряд полетів”, – говорится в одном из куплетов песни.

Текст та музику до “Темної нічці” написав Пономарьов, режисером кліпу став Володимир Шурубура.

“Ця пісня присвячена військовим і вона про наших військових та їхніх улюблених та близьких: матерів, дочок, сестер”, – зазначено в пресрелізі, наданому виданню.

Видео: Олександр Пономарьов / YouTube

Пономарьов розповів “ГОРДОН”, що ідея пісні народилася під час поїздок із Хомою до військових на фронт.

“Я якось говорю [военным]: “Щось у мене нічого не йде. Таке веселе, як “Горить, палає техніка ворожа…”, мені здається, зараз не вчасно. Що мені зробити?” Вони кажуть: “Ну зараз війна така липка, в'язка, важка війна зараз іде – не знаємо.” Але тут мені прийшла історія з цією піснею. Я її написав у дорозі (здається, ми їхали з Михайлом до військових у Кривий Ріг) і відклав убік. Чомусь вона в мене одразу не викликала [ощущения]що її терміново потрібно робити. Але коли я почав писати нову пісню, зрозумів, що мені з голови не виходить ця… Відчув, що, можливо, ця пісня зараз і потрібна. Пісня-подяка нашим воїнам, пісня-підтримка наших захисників та нагадування, що на них люблять і чекають”, – сказав Пономарьов.




Кліп знімали два дні, зйомки проходили у розташуванні однієї з військових частин (артист публікував у Instagram фото, зроблене під час зйомок).

“Ми два дні знімали – жодної [тревоги]. А лише режисер сказав: “Стоп, знято!” – Буквально через пів хвилини повітряна тривога. Ну як воно може так бути?” – сказав музикант.





У програмі Бацман Пономарьов виконав фрагмент пісні а капела.




Перед широкою публікою прем'єра пісні відбудеться 20 квітня – Пономарьов та Хома у супроводі симфонічного оркестру даватимуть концерт “Україна переможе” у столичному Палаці “Україна”. Під час концерту пройде збір на FPV-дрони для одного з підрозділів особливого призначення у складі 41 окремої механізованої бригади.

Контекст

Пономарьов, Хома та Тополя випустили не першу спільну пісню за час повномасштабного вторгнення. До цього були Україна переможе, На землі, у повітрі і на морі, Міліша. “Протягом широкомасштабної війни Олександр створив чимало пісень, всі вони завжди мали на меті підбадьорити народ у такі скрутні часи, оспівати відвагу та силу наших військових, – зазначив Тополь. – Я завжди з радістю відгукувався на запрошення долучитися до його творчості, бо ми – друзі, а ці пісні справді актуальні, і люди сприймають їх як народні”.

За час повномасштабної війни на концертах та інших благодійних заходах Пономарьов та Хома, за даними їхньої команди, зібрали близько 150 млн грн на дрони та автомобілі для сил оборони України.

Previous post шокуючі подробиці смерті людей після наркозу — Ексклюзив ТСН
Next post Буданов про “24 години” Трампа: Навіть такий, як він, не зможе закінчити війну за добу | новини України