Дорофєєва та блогер Лебігович зібрали понад 5 млн грн під час благодійного стриму та презентували дуетну пісню. Відео

Темою стриму стала презентація дуетної пісні Дорофєєвої та Лебіги “А я все плакала”, кліп на яку артистка презентувала вранці 18 квітня на своєму каналі на YouTube.

Стрім Лебіги та Дорофєєвої одночасно дивилися 57 тис. осіб. Самі знаменитості задонатили кожен із 100 тис. грн.



“Це ж цілий стадіон, уявіть! Пишаємося вами і дякуємо всім, – відреагували Дорофєєва та Лебіга. – Сьогодні замість того, щоб битися між собою, підіть послухайте і подивіться”.

В Instagram Stories Дорофєєва зазначила, що вони з Лебігом встановили рекорд в українському сегменті Twitch за кількістю глядачів.

Дорофєєва та блогер Лебігович зібрали понад 5 млн грн під час благодійного стриму та презентували дуетну пісню.  Відео фото 1

Фото: nadyadorofeeva / Instagram

Відео: ДОРОФЄЄВА / YouTube

Продюсер Ірина Горова в Instagram назвала фіт Дорофєєвої та Лебіги “яскравим прикладом поєднання двох сучасних потужних медійних особистостей із різних сфер”.

“Завжди говорила, що найцікавіші проекти відбуваються на стику різних індустрій”, – зазначила вона.

Горова додала, що 5 млн грн, зібрані під час презентації треку, підуть на допомогу постраждалим після ворожого ракетного обстрілу Чернігова 17 квітня та на придбання 500 тепловізійних FPV-дронів для 12-ї бригади спеціального призначення “Азов” Національної гвардії України.




Контекст

Дорофєєва та Лебіга у грудні 2023 року під час благодійного стриму на YouTube-каналі українського блогера Жені Яновича жартома заговорили про спільну пісню. 16 квітня Дорофєєва в Instagram анонсувала дует із Лебгігою.

Previous post БПЛА влаштували масовану атаку на 4 області РФ: є “прильоти”, руйнування (фото, відео)
Next post Удари по НПЗВ у Росії підтримав Тобіас Біллстрьом – новини ЛБ