“Ми думали, ти не така”. Не ваша, бл…ха, справа скільки я важу, з ким сплю і в якій білизні

“Пташка, я не вірю, що ти була такою, адже всім здавалося, що ти Дюймовочка”, – звернулися до парамедика у коментарях.

Парамедик Пташка – хейтерам: Досі чую:

Фото: Катерина Поліщук / Facebook

У відповідь парамедик закликала перестати жити її життям.

“Не знаю про що це. Або про вагу, або про стиль розмови. Але про що б це не було, мені давно вже хочеться про це сказати. Мій образ формувався без мене п'ять місяців (місяць Маріуполя та чотири полони) і ніхто мене не питав, яка я”, – заявила вона.

За словами Пташки, багато ЗМІ писали про неї “купу нісенітниці, яка її ображає”.

“Деякі українські журналісти впевнені, що я снайпер. Хтось досі несе наратив про те, що я “приїхала до Маріуполя рятувати людей, а після руйнування госпіталю вимушено переховувалась на “Азовсталі” з цивільними і співала пісеньки”. Але досі Часів через півтора року після звільнення я чую: “Ми думали, ти не така”, – додала вона. громадське досягнення, не пам'ятник архітектури, яке вибирають голосуванням. Я – воїн. груба. І товста.

Вона порадила тим, кому не подобається її дивитися, не робити цього.

“Не ваша, бл…ха, справа скільки я важу, як говорю, з ким сплю, скільки їм, п'ю чи курю, і в якій я білизну. Припиніть жити моє життя, інакше я приходитиму до вас в будинок і пересолювати ваш борщ. – резюмувала вона.

Контекст

Катерина Поліщук – уродженка Тернополя, музикант за освітою, закінчила Тернопільський художній коледж імені Соломії Крушельницької. Служить парамедиком у гарнізоні “Госпітальєри” з 2021 року.

Як парамедик із позивним Пташка вона стала відома навесні 2022 року, коли в соцмережах з'явилося відео за її участю, зняте у підвалах “Азовсталі”. Разом з іншими захисниками Маріуполя у травні вона опинилася в полоні в окупантів.

21 вересня Україна та Росія провели масштабний обмін полоненими, в рамках якого Пташка повернулася додому.

2 грудня Пташка повідомила про нагородження її орденом “За мужність” ІІІ ступеня.

В даний час Пташка знаходиться на фронті. В одному з недавніх постів вона повідомила, що разом із побратимами перебуває на позиціях.

Previous post «Це серйозний врожай» – представник ГУР Юсов розповів деталі атаки по аеродрому у Джанкої
Next post У ГУР прокоментували атаки по аеродрому у Джанкої