Після концерту Злати Огневич у мережі запідозрили, що співачка незабаром стане матір'ю. ЗМІ пишуть про “значний термін вагітності”. Відео

“Перші чутки про вагітність з'явилися після одного з концертів Огневич. Там вона запалювала в чорному облягаючому комбінезоні, який підкреслив її животик, що округлився, – йдеться в публікації. – Помітно, що артистка знаходиться вже на значному терміні вагітності”.

УНІАН зазначає, що сама співачка “не коментує своє цікаве становище”.

Скріншот зроблено з відео, яке розміщено 17 квітня на одному з фан-акаунтів артистки у TikTok.

У коментарях під роликом шанувальники обговорюють ймовірну вагітність артистки.

На свіжих знімках, які артистка розмістила 18 квітня на своїй сторінці в Instagram, вона виглядає інакше.

Контекст

Злата Огневич не афішує особисте життя.

2021 року співачка стала головною героїнею другого сезону шоу “Холостячка” на СТБ. Обранець Огневич, 32-річний український підприємець Андрій Задворний покинув співачку через півтора місяці після завершення зйомок проекту.

Навесні 2022 року Огнєвіч говорила, що в перші дні повномасштабного вторгнення РФ в Україну задумалася про материнство. “У перший тиждень війни я перебувала в Києві, йшла вночі вулицею, якраз вила сирена, і я просто розплакалася. Іду і кажу: “Я не встигла знайти собі чоловіка, я не встигла народити дітей”. І від цього стало дуже сумно , – поділилася артистка. – Але, можливо, після війни та пикаю.

У березні 2023 року артистка говорила, що вважає питання про материнство некоректними. “Кожна людина має свої особисті причини, чому вона досі не одружена або незаміжня, немає дітей. Чого ви лізете до жінки із цим питанням? Це роблять дуже близькі люди: твої подружки, сім'я, тато. Яка вам справа, чому я не маю досі дітей?” – заявила тоді співачка.Про словами Огневич, вона обов'язково повідомить, якщо вийде заміж або народить дитину.

Previous post Олександр Куранов, розробник гіперзвукової зброї засуджений у Росії до 7 років в’язниці
Next post Нa Закарпатті “волонтер”-нелегал пропонував хабар прикордонникам – новини LB.ua