Зрадниці Повалій та Лорак, подвійні стандарти Заходу, втома на фронті, Хома. Інтерв'ю Бацман із Олександром Пономарьовим. Відео G

Головною темою інтерв'ю став вихід нової пісні Пономарьова “Темна нічка”, прем'єра якої відбулася сьогодні. Музикант розповів, як він творив цю пісню, як записували на неї кліп.

Під час інтерв'ю Пономарьов також говорив про:

  • виступах на передовій та про те, скільки грошей разом із музикантом Михайлом Хомою (Dzidzio) вдалося зібрати на сили оборони України;
  • гуморі на війні;
  • допомоги Заходу і тому, чому сусідні країни не допомагають Україні відбивати ворожі атаки;
  • артистів родом з України, які живуть у Росії та підтримали російську агресію щодо України, зокрема про Ані Лорак та Таїсію Повалій.

“У мене питання: чому Польща та Румунія не перекривають [средствами ПВО] наші західні міста? Це спокійно можна скидати на те, що “ми перекриваємо, щоби випадково не залетіло на нашу територію”. Перекрити на 100–200 км – скільки вони там можуть дістати… Це звільнило б частину нашої ППО, а її можна було б поставити ближче до центру або в ті міста, де вона зараз дуже потрібна… Чому так не зробити? Я вже не говорю про те, що повинні вилітати літаки. Адже закрити небо над Україною – це оборонна історія, а не атакуюча”, – сказав співак.

Пономарьов народився 1973 року у Хмельницькому. З дитинства займався музикою, грав на фортепіано та гітарі.

Закінчив Хмельницьке музичне училище (спеціальність – “хормейстер”), потім вступив до Львівського музичного інституту імені Миколи Лисенка (зараз – Львівська національна музична академія). Пізніше перевівся до Національної музичної академії імені Петра Чайковського у Києві.

Перший альбом “З ранку до ночі” Пономарьов випустив 1996 року. Усього записав сім альбомів.

2003 року представляв Україну на міжнародному пісенному конкурсі “Євробачення”, де посів 14-те місце. То був дебютний конкурс для України.

Пономарьов – народний артист України (2006). Він засновник продюсерського центру “З ранку до ночі”.

Previous post Чому у США різна реакція на Україну та Ізраїль? Українці в Америці просувають свої особисті інтереси, а євреї лобіюють інтереси держави
Next post У Польщі затримали агента РФ, який планував замах на Зеленського – новини LB.ua