Танчинець вперше прокоментував чутки про роман зі своєю піарщицею

В описі інтерв'ю наголошується, що артист поспілкувався з журналісткою Наталією Тур перед акустичним концертом групи в Києві.

“Навколо вашого особистого життя ходить багато пліток. Ви їх читали в мережі. Зрештою, чи буде ваша кохана сьогодні присутня у залі на концерті?” – Запитала у артиста журналістка Наталія Тур.

“У мене два варіанти відповіді. Перший варіант – моя кохана завжди зі мною в моєму серці, хоч у залі, хоч не в залі. І інший – я не коментую своє особисте життя”, – відповів він.

Контекст

У вересні 2023 року Танчинець повідомив, що розлучився зі своєю дружиною Ганною Стефанською, “не дотягнувши кілька місяців” до 15-ї річниці від дня весілля. Вони одружилися 30 вересня 2008 року. У шлюбі у пари народилося двоє дітей – дочка Анастасія (2009) та син Лук'ян (2018).

Колишня дружина Сергія Танчинця – сходознавець, режисер, володіє японською мовою і як перекладач супроводжує японські делегації. Після початку повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну вона разом із дітьми переїхала до Японії. Танчинець, коментуючи свій шлюб через 12 років спільного життя, говорив, що це “найбільше задоволення, яке він мав”.

У березні 2024 року український блогер-пліткар Богдан Безпалов з посиланням на слова людей з оточення Танчинця повідомив, що артист полягає у стосунках з Корецькою. Відносини пари почалися на зйомках кліпу на пісню “Дім”, прем'єра якої відбулася влітку 2023 року. Зйомки кліпу проходили частково у Києві, а частково – у Португалії.

Співак не спростовував, але й не підтверджував цю інформацію. 13 квітня він розмістив у мережі перше спільне фото з Корецькою. На знімку він позує, цілуючи свою піарницю в шию.

Previous post Комета Понса-Брукса — коли можна спостерігати за небесним об’єктом — Наука та IT
Next post Генштаб: за добу на фронті 71 боєзіткнення — новини на LB.ua