Тарантіно передумав знімати свій останній фільм “Кінокритик”

Американський режисер Квентін Тарантіно більше не планує знімати фільм “Кінокритик” (The Movie Critic), зйомки якого планувалося почати у серпні. Першим про це повідомило видання Deadline.

Джерела Deadline, близькі до Тарантіно, повідомили, що він просто передумав знімати “Кінокритика”, який міг стати десятим і останнім фільмом у його кар’єрі. Режисер не збирається переписувати сценарій або продовжувати проект. Натомість Тарантіно планує зайнятися чимось новим. Сам Тарантіно чутки про свої плани не коментував.

Після завершення роботи над сценарієм Тарантіно розповідав, що у “Кінокритику” розповідається про людину, яка писала рецензії на фільми для порнографічних журналів, дія фільму розгортається в Каліфорнії 1977 року.

За словами Тарантіно, він надихався своєю роботою підлітком, коли він завантажував порнографічні журнали в торговельний автомат, а в одному з журналів йому подобалися статті критика, котрий писав “в’їдливо та розумно”.

Тарантіно запросив на головну роль у “Кінокритику” актора Бреда Пітта, з яким вже працював в інших фільмах. Голлівудська преса писала, що у проекті мають з’явитися й інші актори, з якими раніше працював режисер.

Зокрема Квентін двічі працював і з Леонардо ДіКапріо, і з Бредом Піттом. Він привів Крістофа Вальца до двох перемог на “Оскарі”, а його фільми двічі отримували золоті статуетки за найкращий сценарій (“Кримінальне чтиво” і “Джанґо вільний”).

Творець “Скажених псів”, “Кримінального чтива”, “Мерзенної вісімки” й “Одного разу в Голлівуді” не уклав контракт з якоюсь студією. За даними джерел видання, останній фільм Тарантіно може вийти за участю Sony з огляду на тісні зв’язки Квентіна з одним із керівників компанії Томом Ротманом. Саме Sony відповідала за останній проект Тарантіно “Одного разу в Голлівуді”.

Режисер неодноразово заявляв про те, що хотів зняти лише 10 фільмів та піти на пенсію до 60 років. На даний момент він зняв дев’ять картин, а 27 березня йому виповнилося 61.

Нагадаємо, 3 липня 2022 року у Тарантіно народилася дочка.

Previous post Дітей в школах Росії ставлять на коліна в знак пам’яті про геноцид, фото
Next post Головне за четвер, 18 квітня: 40 ворожих атак на Донецькому напрямку, спроби ворога захопити Часів Яр