“Цього права тут бути не повинно”. На Закарпатті скасували концерт EL Кравчука. Артист звинуватив адміністрацію закладу у булінгу

“З менеджментом артиста було погоджено дату, проговорено всі умови та підтверджено концерт і навіть сплачено завдаток майже за місяць до концерту. Після анонсу концерту в соцмережах, менеджменту артиста зателефонував арт-директор закладу FoRest на ім'я Віктор і повідомив, що нібито отримує негативні коментарі від мешканців міста щодо яскравості образу артиста і процитував кілька разів образливі коментарі: “Якщо цей приїде, то я більше не прийду у ваш ресторан”, “Цього п…дару тут бути не повинно” та інші, але не зміг послати скріншоти, що підтверджують ці думки”, – йдеться у прес-релізі.

EL Кравчук заявив, що це перший випадок буллінгу у кар'єрі.

“Я вперше за 29 років своєї кар'єри зустрічаюся з такою грубістю, непоінформованістю та несучасністю. EL Кравчук на сцені – це завжди про свободу, почуття та шоу. Так було завжди, і всі, хто мене запрошував, розуміли, як виглядає шоу головного неоромантика країни . Я відкритий для співпраці з сміливішими організаторами”, – зазначив він.

Менеджер співака Андрій Блінов, коментуючи ситуацію, назвав відміну концерту з боку адміністрації закладу проявом непрофесіоналізму.

“Дивно, що в сучасній Україні досі є місце буллінгу через зовнішній вигляд. Вважаю, що заклад надійшов непрофесійно, позбавивши можливості жителів міста, які чекали на концерт, послухати улюбленого виконавця. – сказав Блінов. – Сьогодні хтось скасовує концерти артиста на вигляд, завтра хтось почне диктувати, як і про що саме співати, а який крок буде наступним?

Фото надане командою артиста

Контекст

EL Кравчук (справжнє ім'я – Андрій Остапенко) народився 1977 року у Вільнюсі (Литва).

1995 року став переможцем міжнародного фестивалю “Червона рута”. 1997 року артист випустив свій перший альбом “Нічів”. Усього за роки музичної кар'єри EL Кравчук записав п'ять альбомів

Previous post Атака Ізраїлю на Іран: Тегеран не відповідатиме – новини LB.ua
Next post РФ готує інформкампанію проти України після ухвалення заборони УПЦ МП