Klavdia Petrivna анонсувала концерт у Палаці Спорту

Загадкова співачка-інкогніто Klavdia Petrivna анонсувала свій перший публічний виступ, на якому розкриє свою особу. 30 серпня зірка дасть концерт у столичному Палаці Спорту. Про це у соцмережах повідомили організатори концерту.

“Співачка впевнено та сміливо крокує в київський Палац Спорту, де дасть свій перший та єдиний концерт в цьому році!

Наживо пролунають треки від артистки, яка підкорила тисячі сердець шанувальників своїми феноменальними та іронічними синглами “Знайди мене” та “Імператори”, більш меланхолійними піснями “Бережи мене” та “Я щаслива (Лікарі кажуть)” які зайняли перші позиції в топ-чартах та стали хітами.

Цей захід матиме благодійний характер, частина коштів буде спрямована на потреби Захисників та Захисниць України”, – повідомляють організатори.

Нагадаємо, з липня 2023 року у ТікТоці вірусяться пісні нової української виконавиці, яка відома у соцмережі під ніком Klavdia Petrivna.

При цьому ніхто не знає, як виглядає артистка і як її насправді звуть, скільки їй років і звідки вона родом. У мережі немає фото співачки, якими її можна було б ідентифікувати: на заставці її каналу – абстрактне зображення жінки в капелюсі та з цигаркою.

Klavdia Petrivna – це псевдонім, запозичений у героїні роману “Записки кирпатого Мефістофеля” українського письменника Володимира Винниченка.

На хвилі ТікТок успіху співачка вже випустила дебютний альбом “Бережи мене”. У ньому чотири пісні: “Знайди мене”, “Хто ти”, “Я щаслива”, “Бережи мене”. 13 жовтня 2023 року у неї вийшла пісня “Імператори”.

Klavdia Petrivna перемогла у номінації “Дебют року” під час оголошення переможців премії “Золота Зоря Лірум”. Але отримувати нагороду вийшла авторка хіта “Ванька-встанька” Маша Кондратенко. Після церемонії нагородження на сторінках у Instagram Маші Кондратенко та співачки Klavdia Petrivna з’явилася спільна публікація із загадковим підписом: “Хто це така?”

У соцмережах не вірять, що Маша Кондратенко – це та сама Klavdia Petrivna, а блогери стверджують, що під псевдонімом ховається студентка музичного коледжу Соломія Опришко.

Previous post Хлібні крихти не можна прибирати зі столу руками: дізнайтеся, чому — Різне
Next post Росіяни закривають свої НПЗ сітками від безпілотників