“Прикиньте, чувак без ніг, і за нього 15 жінок б'ються. Це круто”. Ветеран Терен заявив, що готовий стати героєм нового сезону шоу “Холостяк”

“Як ти ставишся до цього проекту і чи бачиш себе там?” – спитав Терена Янович.

“Звичайно, я природжений неодружений”, – іронічно відповів Терен.

Він додав, що погодився б на участь у проекті через соціальну складову.

“Прикиньте, чувак без ніг, і за нього 10 чи 15 жінок б'ються. За чувака без ніг, за ветерана. Тому такий масштабний і великий проект однозначно вплинув би дуже позитивно, – заявив він.

Редакція “Детектор медіа”, коментуючи заяву Терена, не виключила, що в нього вже підписано контракт із СТБ.

“У телевізійних кулуарах вже давно перешіптувалися, що новим “Холостяком” зроблять військового. І якщо перебирати неодружених, харизматичних і популярних ветеранів, то Терен спадає на думку першим, – наголошується в публікації. – Цілком можливо, що контракт від СТБ вже існує”.




Контекст

До повномасштабної війни Терен працював баристою у Києві. У перші дні повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну добровольцем приєднався до батальйону “Карпатська Січ”. У травні 2022-го під час боїв у Харківській області отримав тяжке поранення та втратив обидві ноги. Після протезування та реабілітації в США запустив YouTube-проект “Відвал ніг, або All інклюзів”, у якому досліджує українські міста на безбар'єрність.

Прем'єра першого сезону шоу “Холостяк” на СТБ відбулася у березні 2011 року. За сценарієм головний герой шоу ходить на побачення з дівчатами, після чого одна з них вибуває із проекту. У фіналі герою належить вибрати одну з двох претенденток, що залишилися, на його серці. Проект є адаптацією американського шоу The Bachelor.

Зйомки 12-го сезону шоу завершились у січні 2022 року. Прем'єра нового сезону за участю американського бізнесмена з України Олександра Топольського була запланована на весну 2022 року, але не відбулася через повномасштабне вторгнення країни-агресора РФ в Україну. Шоу почали транслювати наприкінці жовтня, показ останнього епізоду відбувся 13 січня 2023 року. Після завершення показу Топольський повідомив, що розлучився зі своєю обраницею. Наразі він проживає за кордоном.

Previous post На які заходи готовий піти Ізраїль, щоб зрозуміло відповісти Ірану – Давид Гендельман
Next post Повітряні сили збили російський літак Ту-22М3, 22 ракети і 14 “шахедів”