“Там якісь натяки були”. Вірастюк заявив, що не планує одружитися з жінкою, яка народила від нього сина

“Це може бути громадянський шлюб?” – перепитав Дьомін.

“Можливо”, – не виключив він.

На уточнююче запитання, чи знає про це його нова обраниця, нардеп спершу заявив, що обговорював це, а потім спростував свої слова.

“Неправду я сказав. Ми про це не говорили. Ми не говорили про шлюб. Там якісь натяки були, але я говорю: “Дивися, ми не можемо про це говорити, бо я в статусі ще одруженого. Як я можу говорити наперед? Давай ми дочекаємось того моменту – офіційного статусу, розійдемося судами, перехрестимося, а далі кайфуватимемо, бачитимемо, як діяти”, – пояснив свою позицію нардеп.

Контекст

Вірастюк є рекордсменом “Книги рекордів України”. У червні 2020 року спортсмен переніс операцію – йому провели протезування “кульової опори” на правій нозі. 24 серпня, у день 29-ї річниці незалежності України, Вірастюк отримав звання заслуженого працівника фізичної культури та спорту.

Перша дружина Вірастюка Світлана загинула 2006 року у Туреччині. У шлюбі з нею у спортсмена народився син Адам (2003).

У 2007 році Вірастюк одружився вдруге. Із дружиною Інною він познайомився в автомобільній пробці. У цьому шлюбі у нього народилося два сини – Олег (2008) та Олександр (2016). У вересні 2023 року він повідомив, що розлучається з дружиною.

Зі своєю новою обраницею Вірастюк познайомився у 2019 році у ресторані. За словами спортсмена, романтичні відносини між ними виникли після лютого 2022 року. Дев'ять місяців тому у них народився син. Нова обраниця 49-річного Вірастюка молодша за нього на 11 років.

Розповідаючи про свій другий шлюб, спортсмен зізнався, що не був щасливий у цих відносинах. За словами спортсмена, він виплачує другій дружині аліменти на дітей у розмірі 16 тис. грн. Офіційно вони все ще одружені. Вірастюк не приховує, що після розлучення виселить дружину та їхніх двох синів із його квартири, розташованої майже у самому центрі Києва.

Previous post Допомога від США Україні Сенатом розглянеться швидко, каже Чак Шумер
Next post ???? #ЦПД_інформує: ⚡️Центр за підтримки Консультативної місії ЄС в Україні провів п…