Маша Кондратенко висловилася про творчість Klavdia Petrivna

“З чим у тебе асоціюється Klavdia Petrivna?” – Запитав у Кондратенка Чорновіл.

“З капелюхом”, – відповіла вона. – Ти хотів щось інше почути? З собою?”

“Яка твоя улюблена пісня у Klavdia Petrivna?” – продовжив Чорновіл.

“Напевно, та, яка ще не вийшла”, – сказала Кондратенко.

На запитання, чи вона знає, яка це буде пісня, артистка відповіла ствердно.

Контекст

Klavdia Petrivna стала відома після хіта “Щаслива”, який випустила восени 2023 року. У лютому 2024 року Кондратенко під час церемонії нагородження лауреатів музичної премії від видання “Лірум” вийшла на сцену, щоб отримати нагороду, присуджену українській співачці Klavdia Petrivna у номінації “Дебют року”. Під час нагородження Кондратенко не почала ні підтверджувати, ні спростовувати, що саме вона випускає пісні під псевдонімом Klavdia Petrivna. При цьому артистка з'явилася на сцені в крислатому капелюсі, наслідуючи анонімний образ співачки Klavdia Petrivna.

Редакція “Слух” з посиланням на українського блогера-пліткаря Богдана Беспалова у лютому писала, що під псевдонімом Klavdia Petrivna працює українська співачка Соломія Опришко, але 17 квітня редакція “Музвар” спростувала цю інформацію.

19 квітня Klavdia Petrivna вперше вийшла на сцену під час сольного концерту українського артиста Артема Пивоварова. Під час виступу артистка приховувала своє обличчя під капелюхом, а фігуру під балахоном. Того ж дня вона анонсувала в Instagram власний сольний концерт, запланований на кінець серпня.

Previous post У Гаїті почастішали напади банд: напередодні створення перехідної ради – LB.ua
Next post На Херсонщині затримали ексдепутата, який “здавав” ЗСУ – новини LB.ua