Я народжуватиму дитину від коханого чоловіка. Хочу, щоб у нього був батько

“Чотири роки тому ти сказала: “Я готова до ЕКО запліднення, якщо не знайду чоловіка. Ти досі це плануєш зробити?” – запитав артистка Дьомін.

“Я на даний момент охолола до цього питання. Напевно, жіноча мудрість і знання про те, що я можу народити дитину нормальним шляхом, привели мене до висновків, що я ще трошки зачекаю і народжуватиму [ребенка] від коханого чоловіка. Я хочу, щоб у моєї дитини був батько. Щоб вона дорівнювала не лише жінку в сім'ї, а й батькові”, – відповіла 38-річна артистка.

Контекст

Злата Огневич не афішує особисте життя.

2021 року співачка стала головною героїнею другого сезону шоу “Холостячка” на СТБ. Обранець Огневич, 32-річний український підприємець Андрій Задворний покинув співачку через півтора місяці після завершення зйомок проекту.

Навесні 2022 року Огневич говорила, що у перші дні повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну задумалася про материнство. “У перший тиждень війни я перебувала в Києві, йшла вночі вулицею, якраз вила сирена, і я просто розплакалася. Іду і кажу: “Я не встигла знайти собі чоловіка, я не встигла народити дітей”. І від цього стало дуже сумно , – поділилася артистка. – Але, можливо, після війни та пикаю.

У березні 2023 року артистка казала, що вважає питання материнства некоректними. “У кожної людини є свої особисті причини, чому вона досі не одружена або незаміжня, немає дітей. Чого ви лізете до жінки із цим питанням? Це роблять дуже близькі люди: твої подружки, сім'я, тато. Яка вам справа, чому я не маю досі дітей?” – заявила тоді співачка.Про словами Огневич, вона обов'язково повідомить, якщо вийде заміж або народить дитину.

Previous post деталі про ймовірних убивць — Ексклюзив ТСН
Next post ​Через атаки дронів СБУ російська нафтопереробка впала до річного мінімуму