Я народжуватиму дитину від коханого чоловіка

“Чотири роки тому ти сказала: “Я готова до ЕКО запліднення, якщо не знайду чоловіка. Ти досі це плануєш зробити?” – запитав артистка Дьомін.

“Я на даний момент охолола до цього питання. Напевно, жіноча мудрість і знання про те, що я можу народити дитину нормальним шляхом, привели мене до висновків, що я ще трошки почекаю і народжуватиму дитину від коханого чоловіка. Я хочу, щоб у моєї дитини був батько. Щоб вона дорівнювала не тільки жінку в сім'ї, а й батькові”, – відповіла 38-річна артистка.

18 квітня українські ЗМІ повідомили, що Злата Огневич, ймовірно, незабаром стане матір'ю. Приводом для цього стали відео з концерту артистки, на яких вона була знята з нібито округлимся животом. Сама артистка не коментує ці чутки.

Контекст

Злата Огневич не афішує особисте життя.

2021 року співачка стала головною героїнею другого сезону шоу “Холостячка” на СТБ. Обранець Огневич, 32-річний український підприємець Андрій Задворний покинув співачку через півтора місяці після завершення зйомок проекту.

Навесні 2022 року Огневич говорила, що у перші дні повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну задумалася про материнство. “У перший тиждень війни я перебувала в Києві, йшла вночі вулицею, якраз вила сирена, і я просто розплакалася. Іду і кажу: “Я не встигла знайти собі чоловіка, я не встигла народити дітей”. І від цього стало дуже сумно , – поділилася артистка. – Але, можливо, після війни та пикаю.

У березні 2023 року артистка казала, що вважає питання материнства некоректними. “У кожної людини є свої особисті причини, чому вона досі не одружена або незаміжня, немає дітей. Чого ви лізете до жінки із цим питанням? Це роблять дуже близькі люди: твої подружки, сім'я, тато. Яка вам справа, чому я не маю досі дітей?” – заявила тоді співачка.Про словами Огневич, вона обов'язково повідомить, якщо вийде заміж або народить дитину.

Previous post Через атаки дронів нафтопереробка Росії впала до майже річного мінімуму – Bloomberg
Next post Тарифи на світло можуть підвищити з 1 червня, скільки будемо платити, каже Олег Попенко