“Він просто командир роти”. Єфросиніна зізналася, що чоловік сильно посварив її після інтерв'ю, в якому вона назвала його командиром бригади.

“В одному з інтерв'ю ти розповідала, що твій чоловік є командиром бригади, яка займається радіоелектронною боротьбою, БПЛА та дронами. Чи змінилося щось за останній рік?” – Запитав у ведучої Кравець.

“Я помилилася тоді і дуже сильно мене за це посварив Тимур, бо я йому доставила проблем. Він просто командир роти. Я просто обмовилася. Командир роти, так. Він – 112-а бригада київського ТрО. Радіоелектронна боротьба, так, все правильно . Зараз він на запорізькому напрямку і, в принципі, об'єктами їздить по всій країні”, – сказала ведуча.

Єфросиніна зазначила, що в ті дні, коли її чоловік ночує вдома, перед сном показує їй відео, як з побратимами знищує російських окупантів.

Контекст

Єфросиніна та Хромаєв одружилися у 2003 році. У пари двоє дітей: Нана (2004) та Олександр (2014).

Влітку 2022 року Хромаєв добровольцем записався до лав ЗСУ. Ведуча зазначила, що це дозволило її чоловікові пережити втрату бізнесу.

У вересні 2023 року Єфросиніна в інтерв'ю “РБК-Україна” розповіла, що її чоловік служить у 112-й бригаді, яка вже більше року захищає Україну від російських окупантів у прифронтовій зоні.

“Він офіційно у ЗСУ. Свого часу він пішов добровольцем і прийняв рішення офіційно оформитися у ЗСУ. На сьогоднішній день він уже командир бригади. У його підрозділі понад 100 осіб. Вони займаються радіоелектронною боротьбою, БПЛА та дронами. Вони фізично за рахунок технологій знищують” ворожі цілі”, – сказала тоді Єфросиніна.

Previous post ЄП затвердив подальшу безмитну торгівлю з Україною
Next post У Запоріжжі ексдепутат-коригувальник отримав 15 років тюрми