“Скільки вона важить, а я їй казав”. Потап обговорив із передплатницею свою дружину

“Молоко” на заваді”, – написав Потап.

У ролику Каменських у декольтованому топі, що імітує анатомічні подробиці грудей, торкнулася свого погруддя. На початку ролика зона декольте Каменських показана зблизька.

“Ну таке собі… Вже не вражає. Настя, згадай, скільки тобі років”, – прокоментувала передплатниця filipova9980.

“А скільки вона важить, а я їй казав”, – написав у відповідь Потап.

Контекст

З 2006 по 2017 рік Каменських виступала у складі дуету “Потап і Настя” разом із Потапом. Наприкінці 2017 року вони повідомили про припинення діяльності групи. У тому ж році Каменських розпочала сольну кар'єру під псевдонімом NK. Каменських та Потап одружилися у 2019 році.

Після повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ до України Каменських заявила, що має намір будувати кар'єру співачки за кордоном. З кінця листопада 2023 року Каменських перебувала в Майамі (США), де дала серію інтерв'ю на підтримку своєї нової пісні іспанською мовою. 5 грудня артистка заявила про старт кар'єри на міжнародному рівні.

5 березня 2024 року Каменських повідомила, що повернулася в Україну з-за кордону на гастролі з концертним туром “Я – Україна”. Артистка виступила у восьми містах, серед яких Суми, Вінниця, Полтава, Запоріжжя, Кам'янське, Кривий Ріг, Дніпро та Кременчук.

Концерт, який було заплановано на 21 березня у Рівному, не відбувся з технічних причин. Артистка скасування виступу не коментувала.

Previous post Тимур Іванов заступник Сергія Шойгу затриманий за хабар — що про нього відомо
Next post Розстріл співслужбовців на Південмаші: нацгвардієць отримав “довічне”