“Люди думають, що артисти забезпечені. Я маю надрукувати ці гроші?” Огневич зізналася, що їй відключили світло через борг у 60 тис. грн.

За словами співачки, через відміну концертів під час карантину у неї накопичився борг у розмірі $17 тис., який вона мала заплатити за оренду концертних майданчиків, незважаючи на те, що виступи не відбулися.

“Я тоді щось продала з прикрас. Думаю: “Я чим зможу, закрию це питання, потім відпрацюю, все буде добре”. Мені з мого ЖЕКу дзвонять і кажуть: “Заплатіть, будь ласка, за квартиру”. І завжди це відбувається в той період, коли ти на нулі. Я говорю: “Я заплачу, трохи почекайте”. у мене калюжа під холодильником. Це мені відключили всі ягоди заморожені. мешканців нашого будинку – там було і 250 тис. боргів”, – розповіла артистка.

Огневич зізналася, що після цього посварилася із представниками ЖЕКу.

“Я їм написала потім. Кажу: “Ви на мене, будь ласка, не тисніть. Ви так зі мною спілкуєтеся, як із якимось ширвжитком. Я вам сказала, що я вам заплачу! Яке право ви маєте відключати електроенергію і так грубо поводитися?” – передала свою розмову артистка. – Де людське ставлення? Карантин – це форс-мажорні обставини, як і війна. Зараз нікому не мають права за борги відключати ні світло, ні воду. Карантин – це так само. Нічого не працює. Я повинна їх надрукувати – ці гроші?

За словами співачки, зараз вона зароблятиме близько 100 тис. грн на місяць завдяки концертам, рекламі, монетизації роликів у YouTube та роялті. Огневич зізналася, що намагається відкладати гроші на користь. Вона наголосила, що у зимовий період комунальні платежі за квартиру площею близько 82 м² становлять 8 тис. грн.

Контекст

Злата Огневич (раніше – Інна Бордюг) народилася 1986 року у Росії. Коли їй було п'ять років, родина переїхала до Судака (Крим). Злата Огневич представляла Україну на міжнародному пісенному конкурсі “Євробачення” у 2013 році та посіла третє місце.

Previous post РПЦ покарала священника, який провів панахиду на могилі Навального — Світ
Next post Маркіян Дмитрасевич отримав підозру у справі Сольського – новини LB.ua