Мої колишні – щедрі та добрі, дуже мені допомагають. Один допомагає заплатити за школу моєму синові, інший давав гроші на життя

“Є, звичайно, концерти, виступи, багато хто – благодійні. Майже на все, що мені пропонують, відгукуюся. Тому що розумію, що зараз відмовлятися і крутити носом – такого бути не може”, – сказала вона.

Артистка зізналася, що у разі потреби може звернутися за матеріальною підтримкою до своїх колишніх чоловіків.

“Мої колишні чоловіки – щедрі та добрі, дуже мені допомагають. Один допомагає заплатити за школу моєму синові, інший давав гроші на життя. У мене гарні стосунки з багатьма колишніми. Хоча я зараз так говорю, ніби у мене їх сто! Ні, але хороші стосунки з деякими – це правда. Напевно, і вони знають і відчувають, що я хороша людина.

Tayanna розповіла, що коли їй справді дуже потрібна була допомога, вона дзвонила колишнім.

“Я дзвонила по телефону – і мені привозили гроші. Дуже вдячна за таку допомогу. І вважаю, що це нормально, коли чоловік допомагає жінці”, – резюмувала артистка.

Контекст

Тетяна Решетник (Tayanna) народилася 1984 року в Чернівцях. Під своїм справжнім ім'ям співачка розпочинала кар'єру у групі “Гарячий шоколад”, яку покинула 2011 року, потім зайнялася сольною кар'єрою.

Взявши псевдонім Tayanna, артистка двічі брала участь у національному відборі на “Євробачення”: у 2017 році вона поступилася першістю гурту O.Torvald, а у 2018-му – співаку Melovin.

Співачка незаміжня. Особисте життя артистка не афішує. Вона одна виховує сина Даніеля.

Previous post яка ситуація на КПП — Укрaїнa
Next post Військові показали, як працює шведська снайперська САУ “Archer”