Klavdia Petrivna з'явилася у новому образі у кліпі Пивоварова “Барабан” і прокоментувала свій дебютний виступ на його сольнику. Відео

Композиція є частиною проекту Пивоварова “Твої вірші, мої ноти”, написана за мотивами поезії “Барабан печалі” українського поета-футуриста, представника Розстріляного відродження Гео Шкурупія.

Прем'єра дуетної пісні відбулася 19 квітня на сольному концерті Пивоварова у Палаці спорту – тоді анонімна співачка вперше виступила наживо перед публікою. У кліпі Klavdia Petrivna з'являється у двох різних образах, один із яких співачка презентувала під час виступу на сцені та який згодом став мемом у мережі.

“Я невпинно продовжую підтримувати молоді таланти і пишаюся тим, що наша країна на сьогоднішній день переживає музичний розквіт. Радий бути причетним до цього”, – прокоментував співпрацю з артисткою Пивоваров.

За словами Klavdia Petrivna, ініціатором дуету став Пивоваров.

“Хочу подякувати Артему за пропозицію записати пісню разом, за відчайдушну роботу на студії і за можливість показати цю пісню глядачам у Палаці спорту. Завдяки йому я перейнялася вражаючою атмосферою великих концертів, неймовірних масштабів. Це був максимально крутий досвід, що наповнив мене шаленою енергією та потужною енергією. що надихнув”, – заявила артистка.

Контекст

Klavdia Petrivna стала відома після хіта “Щаслива”, який випустила восени 2023 року. У лютому 2024 року українська співачка Маша Кондратенко під час церемонії нагородження лауреатів музичної премії від видання “Лірум” вийшла на сцену, щоб отримати нагороду, присуджену українській співачці Klavdia Petrivna у номінації “Дебют року”. Під час нагородження Кондратенко не почала ні підтверджувати, ні спростовувати, що саме вона випускає пісні під псевдонімом Klavdia Petrivna. При цьому артистка з'явилася на сцені в крислатому капелюсі, наслідуючи анонімний образ співачки Klavdia Petrivna.

Редакція “Слух” з посиланням на українського блогера-пліткаря Богдана Беспалова у лютому писала, що під псевдонімом Klavdia Petrivna працює Опришко, але 17 квітня редакція “Музвар” спростувала цю інформацію.

19 квітня 2024 року Klavdia Petrivna вперше вийшла на сцену під час сольного концерту українського артиста Артема Півоварова. Під час виступу артистка приховувала своє обличчя під капелюхом, а постать – під балахоном. Після цього вона ще двічі виступала перед публікою разом із Пивоваровим під час його сольних концертів 20-го та 22 квітня.

Пивоваров народився 1991 року у місті Вовчанськ Харківської області. Навчався у медичному коледжі, після його закінчення три роки працював помічником анестезіолога. Закінчив Національну академію міського господарства у Харкові.

Записувати музику почав у 2012 році, викладаючи відеороботи до мережі. 2013 року артист випустив перший альбом “Космос”. З 2015 року як музичний продюсер співпрацював з українськими та російськими артистами.

Після повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ до України артист заявив, що забрав у російських співаків права на свої пісні

Previous post Чи вручатимуть ТЦК повістки за кордоном: пояснення від Міноборони
Next post Навели ракету на лікарню у Херсоні: подружжя отримало 15 років тюрми