“Це жахливо. Була на куражі, у стані алкогольного сп'яніння”. Блогер Монро розповіла про свій перший секс

“Перший секс був без презервативу, і це жахливо. Це наслідки відсутності і шкільного статевого виховання, і в сім'ї. Були моменти в моєму житті, коли секс був без презервативу, і це просто рулетка, – сказала Монро. – Була на куражі, на емоціях, у стані алкогольного сп'яніння. Ви запитали про перший секс – він був у стані алкогольного сп'яніння.

За словами Монро, раніше вона соромилася свого тіла.

“Мене не навчили правильної тілесності. І лише зараз опрацьовую це зі своїм психотерапевтом”, – додала вона.

Контекст

Монро народилася у Києві 1978 року. 1999 року вона заявила, що є трансгендером.

Кар'єру в шоу-бізнесі травести-діва Монро починала як ведуча. 2001 року створила колектив, що складається з травести-артистів, під назвою “Фабрика зірок”. 2016-го артистка презентувала дебютну книгу “Добре, що я не баба”, а 2017-го записала кліп на однойменну пісню. Наразі Монро розвиває свій YouTube-канал. У вересні 2023 року вона заявила, що стала зтуденткою магістратури Київського інституту сучасної психології та психотерапії.

У лютому 2024 року Монро розповіла, що змінила прізвище у паспорті та перебуває у процесі трансгендерного переходу. За словами блогера, після початку повномасштабної війни вона також пройшла військово-лікарську комісію (ВЛК) після відвідин територіального центру комплектування (ТЦК). Блогер зізналася, що зараз не полягає у відносинах, але відкрита для них. Вона додала, що їй подобаються чоловіки із почуттям гумору.

Previous post Макрон застеріг, що «Європа може загинути», і закликав до посилення оборони
Next post СБУ затримала членів “виборчої комісії”, яка діяла під час окупації Херсонщини