“Війна для вас закінчилася. Або не починалася”. Парамедик Пташка після цькування в мережі через її вагу публічно відповіла хейтерам

“Рознесло. Товста. Не пташка. Бройлер. Савченко. Жирна”. Дякуємо за підтримку, вдячність та повагу до дій. Дякую вам за те, що не знаєте й чверті моєї історії. Дякую, що вірите “знайомій знайомій вашій знайомій”. Дякую, що шукаєте, “чому я не герой”. Я не герой. Я людина. Не я з себе зробила героя. А ви. Не я зробила себе популярною. Не я постила свої фото з цинічними молитвами, щоб потім говорити: “А ми ж за тебе молилися”. “Ми молилися, а ти одужала. А ти не відповідаєш нашому ідеалу. Не тих підтримуєш. Не так воюєш. Не те кажеш. Не такі погляди. Не така зовнішність. Не таке волосся. Не така Пташка”, – звернулася до хейтерів парамедик.

Вона порадила людям, які її критикують, не забути тими самими вустами поцілувати своїх дітей.

“Так ось, шановні. Хочете залізти в мої труси – лізьте. Я важу 85 кг, користуюся соцмережами, курю і, млинець, живу. На ваш жаль. По 20 годин я працювала не для “дякую”. Відмовлялася їхати, щоб не покидати хлопців, не для “дякую” Спіла я не для вас Співавши я для хлопців. мотошколи та його дружина. Для інших я змінилася”, – написала вона.

Вона нагадала своїм критикам у мережі, що повномасштабна війна РФ проти України продовжується.

“Я вірю, що вам болить. Але винна в цьому не я. Війна для вас закінчилася. Або не починалася, – наголосила Пташка. – Я не хочу повертатися. Мені нікуди повертатися. Вибачте всі, хто мене підтримує. Але я хочу залишитися під землею Донбасу. Через півтора року я вислухала більше, ніж за все життя. І я щиро не знаю, ніж я заслужила це.

Останнім часом Пташка неодноразово пише про те, що її хейтять у мережі навіть за вагу.

Фото: Катерина Поліщук / Facebook

Контекст

Катерина Поліщук – уродженка Тернополя, музикант за освітою, закінчила Тернопільський художній коледж імені Соломії Крушельницької. Служить парамедиком у гарнізоні “Госпітальєри” з 2021 року.

Як парамедик із позивним Пташка вона стала відома навесні 2022 року, коли в соцмережах з'явилося відео за її участю, зняте у підвалах “Азовсталі”. Разом з іншими захисниками Маріуполя у травні вона опинилася в полоні в окупантів.

21 вересня Україна та Росія провели масштабний обмін полоненими, в рамках якого Пташка повернулася додому.

2 грудня Пташка повідомила про нагородження її орденом “За мужність” ІІІ ступеня.

В даний час Пташка знаходиться на фронті. В одному з недавніх постів вона повідомила, що разом із побратимами перебуває на позиціях.

Previous post Макрон: Європа не готова протистояти ризикам і може загинути – новини LB.ua
Next post Війна: загинув головний сержант “Хартії” Олександр “Капа” Ющенко – новини LB.ua