Андре Тан презентував нову колекцію жіночого одягу Blooms, кожна річ із якої “прекрасно сідає на будь-яку фігуру”. Фото

“Останнім часом мені під ракетними атаками думалося не про близьку загрозу смерті. Мій мозок почав діставати теплі спогади про перше кохання, дуже наївне, прекрасне, цнотливе. Таке собі шкільне кохання, про яке свого часу співав ще Скрябін. Ці епізоди і відчуття наклалися. на спостереження за цвітінням квітів і за тим, як одягаються наші прекрасні українські жінки. В результаті мене відвідало дуже сильне натхнення. відзначив дизайнер.

Андре Тан презентував нову колекцію жіночого одягу Blooms, кожна річ із якої

Фото надане командою дизайнера

Нова колекція Андре Тана складається з суконь, штанів, жакетів, комбінезонів і тренчів, при цьому кожна річ має своє ім'я: “квітка айстри”, “камелія”, “пристрасть”, “перший поцілунок”, “літній дощ” і так далі .

Андре Тан презентував нову колекцію жіночого одягу Blooms, кожна річ із якої

Фото надане командою дизайнера

“Для промо-компанії було використано пару чоловіків і жінок, які не приховують свого кохання”, – зазначається в прес-релізі.

На сторінці дизайнера в Instagram зазначається, що кожна річ із цієї колекції “прекрасно сідає на будь-яку фігуру і надає вам впевненості та чарівності”.




Контекст

Андре Тан (Андрій Тищенко) народився у селищі Слобожанське Харківської області у 1983 році. Торгова марка Andre Tan була створена у 2000 році.

У перший місяць повномасштабної війни дизайнер заявив, що замість жіночого одягу він шитиме бронежилети. У березні 2022 року Андре Тан повідомив, що його компанія пошила та безкоштовно передала 10 тис. одиниць одягу для ЗСУ.

Previous post Іспанія погодилась передати Україні ракети для Patriot — ЗМІ — Політика
Next post У Харкові двоє ремонтників коригували атаки ворога, – прокуратура