Есхакзай розповіла, як склалися стосунки з дружиною Козловського, через яку вони розлучилися сім років тому.

“Є фото в інтернеті, де я стою, а поруч Віталік та його теперішня дружина Юлія. Ми, коли з ним розлучалися, говорили одне про одного погано, але після початку повномасштабного вторгнення ми відновили спілкування, підтримували одне одного. І коли Віталік приймав рішення , До кого йти з ексклюзивом про те, що в нього народився син, то вибрав мене, – розповіла вона. .

Есхакзай наголосила, що ці відносини є прикладом того, що вона нормально розлучається з людьми.

Контекст

Есхакзай набула популярності завдяки участі у п'ятому сезоні шоу “Холостяк”. Після завершення проекту ЗМІ писали про неї як про дівчині Козловського. 6 березня 2017 року, у свій день народження, співак зробив Рамін пропозицію. За місяць до цього пара відсвяткували річницю романтичних стосунків.

У вересні 2017 року Раміна заявила, що розірвала стосунки зі співаком. У грудні 2019 року Есхакзай зізналася, що розлучилася з Козловським, оскільки він зрадив її зі своїм концертним директором Юлій Бакуменко.

“Перед весіллям він мені сказав, що в нього стосунки з його директором і він закрутив роман їй на зло, коли вони посварилися. І він вирішив не припиняти роман, тому що ми добре разом виглядаємо, преса позитивно реагує, тим більше, що вже скоро весілля. Загалом він вирішив озвучити мені таку інформацію, після чого, звичайно ж, я йому сказала: “Соррі, але втрьох ми зустрічатися не можемо”, – розповіла Есхакзай.

За словами дівчини, Козловський пропонував їй провести медовий місяць утрьох із Бакуменком. “Мені вистачило того, що він сказав, що в медовий місяць ми полетимо втрьох. Я питаю: “Може бути, ще й номер один знімемо?” А він: “Хороша ідея!” треба бігти”, – поділилася спогадами Есхакзай.

Наприкінці 2023 року Козловський таємно одружився з Бакуменком.

З 2018-го до 2023 року Есхакзай мав роман з українським адвокатом Євгеном Проніним. У квітні 2023-го Есхакзай заявила, що вони розлучилися.

Previous post Уряд Норвегії виділяє гроші на обслуговування українських Leopard — новини LB.ua
Next post СБУ: у декількох регіонах України затримали “чорних зброярів”