“Нормальній дівчині після такого треба ставити його в блок і підписувати “Граф Підаракула”. Огневич розповіла, як дізналася про зраду бойфренда

“Тобі зраджували чоловіки”, – запитав Дьомін.

“Так, один чоловік зраджував”, – зізналася артистка.

За словами Огневич, вона дізналася це за його “лайками, коментарями та словами”.

“Він мені прислав прикрасу зі своєї машини і каже: “Це твоя прикраса? Не ти втратила?” А я така: “Ні, це не моє”. Ще й посмів мати нахабство надсилати мені цю прикрасу. дуже дивний тип”, – висловилася про колишнього коханого артистка.

Огневич зазначила, що нормальна дівчина після зради припинила такі стосунки, але вона продовжувала зустрічатися з цією людиною.

“[Нормальной девушке после такого нужно] казати: “Іди нах…й”, – ставити [его] у блок і підписувати “Граф Підаракула”. А ненормальній дівчині – плакати, вбиватися, думати, це я така гидка, це мене ніхто не любить, бо мене нема за що любити. Ну, знаєш, уся ця історія наша. Так, “наша”. Моя!” – зізналася співачка.

Контекст

Злата Огнєвіч не афішує особисте життя.

2021 року співачка стала головною героїнею другого сезону шоу “Холостячка” на СТБ. Обранець Огневич, 32-річний український підприємець Андрій Задворний покинув співачку через півтора місяці після завершення зйомок проекту.

Навесні 2022 року Огневич говорила, що у перші дні повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну задумалася про материнство. “У перший тиждень війни я перебувала в Києві, йшла вночі вулицею, якраз вила сирена, і я просто розплакалася. Іду і кажу: “Я не встигла знайти собі чоловіка, я не встигла народити дітей”. І від цього стало дуже сумно , – поділилася артистка. – Але, можливо, після війни та пикаю.

У березні 2023 року артистка казала, що вважає питання материнства некоректними. “Кожна людина має свої особисті причини, чому вона досі не одружена або незаміжня, немає дітей. Чого ви лізете до жінки із цим питанням? Це роблять дуже близькі люди: твої подружки, сім'я, тато. Яка вам справа, чому я не маю досі дітей?” – заявила тоді співачка.Про словами Огневич, вона обов'язково повідомить, якщо вийде заміж або народить дитину.

Previous post Витрати на оборону: Швеція збільшить до 2,6% ВВП, – новини LB.ua
Next post У Франківську справа через цькування шестикласника місцевого ліцею перейшла до суду. 29 квітня буде розгляд щодо директорки