“Якого біса все приховувати?” Колега Єфросініної та Горбунова озвучив ймовірну причину їхнього конфлікту

Формат шоу пропонує обговорення свіжих новин про зірок українського шоу-бізнесу, однією з яких стала заява Єфросініної в інтерв'ю “Українській правді” про те, що вона перестала спілкуватися з Горбуновим після того, як він з нею вчинив. При цьому ведуча не стала уточнювати, що саме зробив Горбунов, але заявила, що розрив стосунків став її ініціативою.

“Зважаючи на те, що він зробив, він знав, що я дізнаюся, і знав, до чого це приведе, то, звичайно, перестала спілкуватися абсолютно демонстративно я. Думаю, він і видихнув після цього”, – сказала вона.

Адамов, реагуючи на цю заяву, припустив, що Єфросиніна та Горбунов могли посваритися через роботу.

“Я вам розповім, що сталося. Це взагалі така таємниця, вони все приховують. Якого чорта все приховувати? Вони ж обидва ведучі, постійно замовляють їх на корпоративи. І якось Єфросинину скасували, а Горбунова взяли на те місце. І вона сказала : “Юра, як ти міг погодитись?!” Він сказав: “Маша, нічого особистого, тільки гроші, – припустив Адамов. – Вона образилася, що Горбунова взяли замість неї.

На уточнююче запитання своєї супровідної Міли Єремєєвої, звідки у нього ця інформація, Адамов заявив, що “щойно сам вигадав”. Його заява викликала сміх у колег.

Контекст

Єфросиніна у липні 2023 року заявила, що давно не спілкується із Горбуновим. Вона наголосила, що Горбунов перестав для неї існувати ще 2021 року. Причин конфлікту вона називати не стала. Про свій конфлікт із Горбуновим Єфросиніна заявила, реагуючи на скандал, пов'язаний із його наміром зняти серіал за бюджетні гроші вартістю 33 млн грн, прототипом одного з основних персонажів якого став власник ФК “Інгульець”, аграрій Олександр Поворознюк.

У серпні Горбунов в інтерв'ю українській журналістці Аліні Доротюк заявив, що Єфросиніна сказала лише частину правди, і порадив запитати про причини конфлікту, що виник між ними, у самої провідної.

Єфросиніна та Горбунов разом вели шоу “Підйом” на “Новому каналі”. До конфлікту колеги вітали один одного у мережі з днем ​​народження, дружили сім'ями, а також запрошували одне одного на дні народження.

Previous post Єнс Столтенберг висловився про шпигунів Росії в НАТО — як це вплине на допомогу Україні
Next post Головне за п’ятницю, 26 квітня: авіаудари по Сумах, знищення ворожого гелікоптера Ка-32 в Москві, засідання “Рамштайну”