MARUV прокоментувала нацвідбір на Євробачення

MARUV прокоментувала нацвідбір на Євробачення

Фото: instagram.com/maruvofficial

MARUV

Артистка вважає, що телешоу мають викликати бурю емоцій та широке обговорення у суспільстві.


Співачка MARUV, яка перемогла у Національному відборі на Євробачення у 2019 році, але не поїхала представляти Україну, прокоментувала ситуацію з цьогорічним конкурсом.


Під час спілкування з дописувачами в Instagram Stories співачку запитали, що вона думає про нацвідбір на Євробачення-2022, який не обійшовся без скандалу.


“Загалом я дивлюся на це рівно. Треба радіти з того, що є що обговорити і про що пошкодувати. Для цього й потрібні телешоу, щоб викликати у вас найяскравішу емоцію та бурхливе обговорення в суспільстві. Без цього було б нудно”, – відповіла MARUV.


Раніше повідомлялося, що переможниця фіналу нацвідбору на Євробачення-2022 Аліна Паш відмовилася від поїздки в Турин через “віртуальну війну та хейт”, що виникли на тлі ситуації з відвідуванням Криму у 2015 році.


Пізніше Суспільне заявило, що ще до офіційної відмови співачки оргкомітет Національного відбору ухвалив рішення щодо припинення її участі. На конкурс планують відправити Kalush Orchestra.


Скріншот: instagram.com/stories/maruvofficial


Нагадаємо, після перемоги MARUV у фіналі національного відбору на Євробачення-2019 спалахнув скандал через її гастролі в Росії.


Пізніше стало відомо, що співачка та Національна громадська телекомпанія України (організатор відбору) не підписали контракт через розбіжності в умовах.


MARUV пояснила, чому українські артисти їдуть працювати до РФ



Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Previous post Вчені виявили новий тип клітин, що ховаються в організмі людини
Next post Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на початок доби 5 травня

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *