Картопляні коржики з кремовим соусом. Рецепт від експерта / Бульвар Шоубіз

Якщо стоїте – сядьте. Якщо сидите – тримайтеся за щось, бо все одно впадете. серцю може бути таким вау, що хочеться про це кричати, стрибати і божеволіти”, – написав він.

Клопотенко підкреслив, що ця страва проста у приготуванні.

Необхідно відварити картоплю протягом 30 хвилин, викласти її цілим на пергамен. Потрібно зробити розрізи і придавити картоплю склянкою, щоб він став плоским коржом. Змастити олією, посолити, поперчити і запікати 30 хвилин за 200–220 градусів.

Для соусу потрібно збити у блендері 250 г крем-сиру, 1 ч.л. білого консервованого хрону (або 1 см свіжого) та 50 мл молока або вершків.

“Беріть потім хрумкий коржик, мажте вершково-гострою ніжністю і відчувайте щось дуже прекрасне”, – написав кулінар.



контекст:

2015 року Євген Клопотенко став переможцем п’ятого сезону кулінарного проекту “МастерШеф” на каналі СТБ. Після перемоги у шоу телеканал запросив шеф-кухаря як експерта у кілька телевізійних проектів.

Клопотенко є співзасновником соціального проекту Cult Food, який має на меті зміну культури харчування.

2021 року Клопотенко увійшов до списку людей, які впливають на майбутнє світової гастрономії, 50 Next, представлений The World’s 50 Best Restaurants.

Previous post Голова Євроради заявив про вирішальні тижні у війні і попередив Україну про очікувану масовану атаку
Next post На харчування для військових у 2023 році направлено десятки мільярдів гривень: добовий раціон кожного бійця складає 145,8 грн – Резніков – новини на УНН