“Ця жінка зводить з розуму”. Мішина знялася лежачи на ліжку / Бульвар Шоубіз

Актриса знялася лежачи на ліжку.

“А якщо насправді ця цікава теорія про те, що “немає двох” – існує? Я є. Все інше, що я бачу – ілюзія, яка зникає, коли я заплющую очі, яка змінюється, коли я сплю. Чи можу я зрозуміти уві сні, що це сон?

Мішина зазначила, що “завтра” є лише у календарі.

“За фактом – є тільки тут і зараз. Момент”, – наголосила актриса.

Вона додала, що неможливо точно сказати, чи дійсно є люди, чи тільки у свідомості.

“І що таке моя свідомість? Це глобальність? Світ? Позамежність? Бог? І чи існує ще щось, крім моєї свідомості? Невідомо… і ніколи не буде”, – написала вона.

Мішина зізналася, що любить розмірковувати на такі теми. Тоді, як зазначила актриса, слово “прийняття” стає зрозумілим і спостерігати за собою вдається.



“Ця жінка зводить з розуму”, – прокоментувала передплатниця dianaarzhavicheva.

контекст:

Мішина народилася 18 червня 1989 року у Севастополі. У 2015 році закінчила акторський факультет Київського національного університету театру, кіно та телебачення імені Івана Карпенка-Карого.

2019-го стала переможницею телешоу “Танці із зірками” (“1+1”). 2020-го була головною героїнею першого сезону шоу “Холостячка” на СТБ. 2021 року вона стала суддею шоу “Україна має талант” на СТБ.

Мішина одна виховує сина Платона. 2020-го акторка була головною героїнею першого сезону шоу “Холостячка” на СТБ. Вона зробила вибір на користь шоумена Олександра Еллерта. Після завершення зйомок пара жила разом. Восени 2021 року Мішина заявила, що розлучилася зі своїм обранцем.

На початку січня актриса розміщувала посаду, вказавши геолокацію – Хорватія.

Previous post Мобілізація в Росії: осінній указ Путіна не скасовано, росіян закликають воювати за царя и отечество
Next post Фільм про Україну “Будинок з уламків” став номінантом на премію Оскар. Йому доведеться позмагатися з “Навальним” – новини на УНН