Повалій назвала напад РФ на Україну своїм порятунком, а Путіна – “людиною, яка рятує світ від нацизму”. Рибчинський відповів

“Я з дитинства звикла бути там, де правда. Тому я – з Росією, заявила Повалій. – У те, що сьогодні робить Росія, бачу порятунок і своє, і України. Відчуваю, що Росія зараз мене захищає.

Українська артистка, яка проживає в РФ, також висловилася про презирстводенте країни-агресора РФ Володимира Путіна, назвавши його людиною, “який може зберегти сильну Росію і позбавити світ нацизму ” .

За словами Повалій, вона виїхала з України до РФ вранці 23 лютого, але повертатися до Києва не стала, оскільки “почалася спеціальна військова операція”.

“Виїхати додому до Києва я вже не могла”, – заявила вона і назвала країну-агресора РФ своїм будинком. Артистка наголосила, що перевезла до РФ свою матір.

“Зрадниця Повалій заявила, що Росія позбавляє світ від нацизму. Путіністка заявила, що Росія зараз її захищає. Їй хтось розповість правду?” – відреагували в мережі.



“Ніколи не звертайте увагу на Повалій. Вона розумово відстала”, написали в мережі.



Український поет Євген Рибчинський у Facebook відреагував на інтерв’ю артистки

96-го я написав для Повалій пісню “Чортополох”. “Там, де я, там тобі нема”, волала зі сцени майбутня зрадниця. Тоді я й уявити не міг, що там, де виявиться співачка, не буде не тільки мене, не буде нормальних людей та елементарного здорового глузду. Одна суцільна паРаша! – Заявив він.

Поет додав, що заборонив Повалій виконувати всі пісні його авторства.



контекст:

Повалій було внесено до бази сайту theylovewar.com за замовчування російської агресії проти України. Її інтерв’ю російському пропагандистському сайту Перше громадське висловлювання на підтримку російської агресії.

16 квітня 2022 року Повалій вийшла на сцену Кремля у компанії російських артистів, які підтримують напад РФ на Україну. 9 травня в ефірі російського пропагандистського каналу “Росія 1” показали виступ Повалій перед російськими окупантами у Кремлі.

У жовтні президент України Володимир Зеленський підписав рішення Ради національної безпеки та оборони щодо запровадження санкцій щодо артистів, які підтримали політику Путіна. До цього списку в тому числі було включено і Повалій.

Previous post Аеропорт Берліна зупинився через страйк: рейси скасували – новини на УНН
Next post Що таке військовий резерв України, з кого він складається та кого мобілізують