Актриса Б’янко з “Ігри престолів” відкликала свій позов проти Мериліна Менсона, в якому звинуватила артиста у зґвалтуванні

Зазначається, що сторони досягли угоди щодо позову про сексуальне насильство, з якою Б’янко звернулася до суду 2021 року. У ньому йшлося про події, що сталися у 2011 році. У позовному зверненні актриса заявила, що в момент зґвалтування перебувала у несвідомому стані та не могла чинити опору.

Видання зазначає, що Б’янко висунула звинувачення у зґвалтуванні після того, як американська актриса та колишня наречена Меріліна Менсона Еван Рейчел Вуд заявила, що була зґвалтована співаком у 2021 році. При цьому Б’янко стала першою жінкою, яка звернулася із позовною заявою проти співака.

Умови досудової угоди не розголошуються. Видання зазначає, що наразі у силі залишається один позов, поданий проти артиста анонімною жінкою.

контекст:

Мерілін Менсон (Брайан Хью Уорнер) народився 5 січня 1969 року у Кантоні (штат Огайо, США). Він рок-співак, композитор, актор, художник. Свій псевдонім він сформував зі складання імен голлівудської актриси Мерилін Монро та злочинця Чарльза Менсона.

У лютому 2021 року Еван Рейчел Вуд звинуватила його у знущаннях. За словами жінки, вона не наважувалася зробити це раніше, оскільки побоювалася наклепу та відплати.

У листопаді видання Rolling Stone опублікувало результати власного розслідування, заявивши, що у будинку артиста є кімната для тортур жінок.

Б’янко відома за ролі повії Ріс в американському телесеріалі “Гра престолів”.

Previous post Норвегія заявила про готовність передати Україні танки Leopard 2 — tsn.ua
Next post Екс-глава ЦРУ: Постачання Abrams Україні дуже важливі, росіянам варто почати хвилюватися – новини України, Політика