Єфросиніна та її мама знялися в однакових корсетах. Фото / Бульвар Шоубіз

“Вся стрічка сьогодні в одному імениннику! І він того вартий! Але я прокинулася рано-вранці, щоб знайти троянди кольору бургунді для цієї жінки! Моїй мамі сьогодні 65 років. Вона каже, що їй зовсім не подобається ця цифра… А я підводжу її до дзеркало і прошу подивитися на себе… Вона посміхається кокетливо. Так, вона знає, що прекрасна, що в її житті є кохання. Що ми завжди оберігатимемо цю посмішку”, – написала вона.

Єфросиніна зазначила, що поїхала з дому у самостійне життя, коли їй було 16 років, а зараз, за ​​двадцять п’ять років, вперше знову живе з мамою.

“Але без неї я б ні за що не впоралася. Вона забрала на себе купу клопоту по [моему сыну] Сашкові, і дала мені можливість надалі присвячувати себе важливим справам. Вона зберігає моє серце у спокої за мою дитину, а я маю можливість допомагати іншим мамам повернути спокій у їхні серця. Сьогодні наша Людочка – мій тил! І я нескінченно вдячна їй за це! З днем ​​народження, наша неймовірна душа!” – завершила пост телеведуча.

На фото Єфросиніна та її мама зображені в однакових джинсових корсетах та білих футболках.



До привітань приєдналася співведиця Оля Полякова.

“З днем ​​народження твою прекрасну мамулю!” – написала вона.

контекст:

Мама телеведучої за освітою економіст. Має також молодшу дочку Єлизавета (1986).

Після початку повномасштабного вторгнення Маша Єфросиніна разом із дітьми переїхала до Львова, де як волонтер допомагала переселенцям. На початку травня стало відомо, що Єфросиніна залишила Україну, але періодично приїжджає додому.

Previous post МОК закликав послабити обмеження для спортсменів із Росії та Білорусі
Next post У США не бачать ознак, щоб від корупції в Україні постраждала їхня фінансова та військова допомога