Сопонар знялася в ліжку і пройшлася по квартирі в напівпрозорій сорочці

Актриса постала у білій сорочці з напівпрозорої тканини та пройшлась у ній по квартирі. Вона показала, як чистить зуби, вмивається та наносить косметику на обличчя. У другій частині ролика Сопонару з’явилася у сірій футболці.

Вона розповіла, що зробила процедуру ламінування вій Flexi Line від українського бренду Sculptor Lash. За словами Сопонару, вона може тепер не фарбувати вії.

“Пишаюся, що наші українські бренди створюють якісні матеріали, які проходять офтальмологічні тести та цілком безпечні для здоров’я вій та очей, відкривають школи, курси та розвивають нашу країну”, – написала актриса.



Футболку, в якій Сопонару постала у другій частині ролика, актриса також одягала на прогулянку у серпні 2022 року. Тоді акторка доповнила образ ультракороткими шортами.



контекст:

Сопонар народилася 22 жовтня 1986 року в Чернівцях.

Вона брала участь у комедійних проектах “Країна У”, “Одного разу під Полтавою”, “Ліга сміху”, “Ігри приколів”. Сопонару є актрисою проекту студії “Квартал 95” – “Жіночого кварталу”, який виходить на “1+1” (є концертним гумористичним і музичним шоу за участю 14 актрис оригінального жанру).

Після нападу РФ на Україну Сопонар переїхала до Великобританії, де проживає її старша сестра Наталія. Актриса брала участь в акціях на підтримку України.

9 жовтня 2022 року стало відомо, що Сопонар повернулася до України. Вона опублікувала в Instagram пост із ресторану швидкого харчування McDonald’s, зазначивши, що знаходиться в Україні, але не вказавши місто.

Previous post Немає інструментів, щоб змусити Росію виконати рішення ЄСПЛ – Мін’юст
Next post Економіка України скоротилася на 35%,