Микита Добринін, який знімався в РФ з Тіматі, більше не вестиме ЖВЛ на “1+1”. Названо ім’я нового ведучого

Він приєднається до української співачки Віри Кекалії, яка була ведучою цього проекту й у попередньому сезоні.

В анонсі нового телесезону наголошується, що новими героями проекту стануть ті, хто під час повномасштабного вторгнення РФ в Україну активно виявляє свою громадянську позицію.

Мірошниченко, коментуючи свою роботу в новому для нього проекті, заявив: “Життя кожного українця кардинально змінилося. Усі ми зрозуміли, що так, як було до 24 лютого, вже не буде ніколи. Маски зірвані, і ми побачили справжніх героїв нового часу, які далі розвиватимуть нашу країну і рухатимуть її до перемоги”.

Добринін відхід із проекту не коментував.



контекст:

2 березня 2021 року стало відомо, що Добринін буде провідним проектом “Холостяк” на російському каналі ТНТ. Головним героєм шоу став російський співак Тіматі (Тімур Юнусов). Прем’єра шоу відбулася 14 березня. 22 березня стало відомо, що Добринін залишив проект. “Причиною раптового відходу з шоу Добриніна став позитивний тест на COVID-19”, йшлося у повідомленні.

Сам Добринін не коментував свою участь у російському шоу.

Тіматі підтримав повномасштабне вторгнення РФ в Україну та політику президента РФ Володимира Путіна. Після анексії Криму артист приїжджав із концертами до Криму. Він внесений до бази сайту “Миротворець”.

На те, що Добринін після роботи в РФ продовжує працювати на українському телебаченні та уникнув хейту, у січні 2023 року звернула увагу українська ведуча Маша Єфросиніна.

Previous post Частину рейсів скасовано через страйк в одному із найбільш завантажених аеропортів Німеччини – новини на УНН
Next post Курс гривні та золотовалютні резерви – що відбувається на валютному ринку – Новини України,