“Чому я маю боятися? Через те, що він знімав штани в Москві, а я ні?” Репер Хас розповів, за що образився Потап.

За словами артиста, інцидент трапився, коли Потап прийшов на радіостудію, де він був ведучим.

“Він прийшов, дозволив собі в ефірі мого колегу назвати мудаком. І у нас відбулася розмова поза ефіром. Він образився, тому що я слів не стримував. собі думає, бо зірка – це скупчення газів, – заявив Хас – І ким би ти не був, не забувай, будь ласка, що ти в оточенні людей і не треба ставитися до людей як до покидьків.

Журналістка уточнила в артиста, чи не боїться він висловлювати свою думку.

“Оскільки ти про Потапу зараз говориш – много зірок, які навіть вважали його таким, вони в житті не дозволили собі так висловлюватися “, зауважила вона.

“А чому він може назвати людину мудаком, а в мене немає права сказати так? Чому вона не боїться, а я маю боятися? Через те, що вона знімала штани в Москві, а я ні? Через це я маю боятися – відповів Хас. Які в нього є такі здобутки, які дозволяють йому образити людину, яких немає в мене?

У 2014 році Потап у складі групи “Потап та Настя” брав участь у зйомках російського шоу, що проходили у Москві. Під час виступу українська співачка Настя Каменських, реагуючи на його прохання, зняла з артиста штани.

“Офіційно від усіх українських артистів: “Росіє, дякую, що ви нас приймаєте”, – заявив тоді Потап, стоячи на сцені у трусах.

ВІДЕО

Відео: Листи / YouTube

контекст:

ХАС (Назар Хассан) виступає як сольний артист із 2015 року.

У 2019 році артист почав працювати ведучим на радіо, а у 2021 – ведучим на каналі “Україна”.

Previous post Важливо посилити підтримку України саме зараз — Київ — tsn.ua
Next post Гаага чекає на росіян і білорусів