“Це нормально, виявляється”. Jerry Heil пояснила, чому у 27 років залишається незайманою.

“Зараз я попустилася ось і все”, – зізналася артистка.

На питання, чи доглядають її українські військові, Jerry Heil відповіла ствердно.

“[Военные] іноді пишуть, що ти мені подобаєшся, але я їх сприймаю як якихось неземних героїв. Тому я не знаю, чи змогла б я будувати стосунки з військовим, бо в мене таке якесь захоплення. Для мене це люди, які зробили для цієї країни все”, – наголосила вона.

Артистка заявила, що не хоче спеціально шукати собі пару.

“Мені хочеться, щоб перший крок був від чоловіка, а не щоб я щось нагадувала”, – сказала Jerry Heil.

Вона додала, що у свої 27 років залишається незайманою.

Це має бути з людиною, з якою ти відчуваєш цей контакт, цю хімію, енергетику. Мені важливо, щоб люди могли зрозуміти, що навіть людина, яка стала відомою, може залишатися незайманою в 27 і це нормально, виявляється”, підсумувала вона.

контекст:

Jerry Heil (справжнє ім’я – Яна Шемаєва) народилася 1995 року у Василькові Київської області. Вона стала популярною навесні 2019 року після виходу пісні “#Охрана_Отмєна”. Весною 2020 року артистка зізналася, що є незайманою.

13 серпня 2021 року Jerry Heil влаштувала весільну вечірку, під час якої сама за себе вийшла заміж. “На заході це вже давно називається сологамією, класний крок у відносинах із собою. Для мене це філософія, це про прийняття себе. Бо коли у родичів по таймінгу онуки та весілля, а в тебе інші пріоритети – виявляється, і тут існує компроміс” , – зазначила тоді Джеррі Хейл.

Влітку 2022 року співачка вирушила на навчання до Берклі (США). Вартість її навчання за семестр складає 3 долари США0 вихід. Співачка закінчить коледж за чотири роки.

Previous post експерт пояснив стратегію Кремля — tsn.ua
Next post США відправлять свої танки Україні не раніше кінця 2023 року