“Два чудові досвіди і один жахливий”. Сурогатна мати розповіла, як народжувала голлівудським зіркам дітей та скільки їй за це заплатили

Автор публікації Мега Моган називає героїню репортажу Шанною Сент-Клер, але зазначає, що це не її справжнє ім’я. Також у публікації змінено й імена інших героїв.

Коли Сент-Клер вирішила стати сурогатною матір’ю, їй було 30 років і троє своїх дітей. Героїня історії розповідає, що хоча всі три вагітності були легкими, вони з чоловіком вирішили зупинитися на досягнутому.

Дитина для Дженніфер та Марка

З моменту, як вона офіційно зареєструвала свою заявку в агентстві сурогатного материнства, заповнивши анкети, пройшовши всі необхідні обстеження та поговоривши з юристами, і до першої зустрічі з потенційними клієнтами пройшло всього кілька тижнів.

Автор публікації називає подружжя, яке захотіло скористатися послугами Сент-Клер, Дженніфер та Марком. Зазначається, що вони сплатили екстракорпоральне запліднення (ЕКО), проживання сурогатної матері в готелі, її харчування та декретну відпустку. За три роки Сент-Клер отримала $50 тис.

Вагітність настала з третьої спроби, а дитина з’явилася на світ у присутності Дженніфер та Марка.

Невдалий досвід із гламурною Кетрін

Через кілька місяців після цього Сент-Клер завдяки рекомендації Дженніфер познайомилася з новою потенційною клієнткою. У репортажі її називають Кетрін і репрезентують як гламурну жінку з високим рівнем життя.

За словами сурогатної матері, їхні стосунки не склалися від початку, оскільки Кетрін запропонувала укласти контракт в обхід агентства, а також заощадити на послугах психологів.

Коли Сент-Клер повідомила Кетрін, що їй вдалося завагітніти, клієнтка не виявила жодних емоцій. Вона розповіла, що раніше мала справу із сурогатною матір’ю, але у неї стався викидень. А невдовзі після цього заявила, що ще одна сурогатна мати вже народила їй дитину.

Сент-Клер і не розуміла, чи потрібні її послуги далі, а сама Кетрін на зв’язок не виходила. Незабаром після цього у героїні репортажу стався викидень.

Коли вона написала про це Кетрін, та попросила повернути їй гроші, що залишилися.

Близнюки для подружжя

Через чотири роки після цього Сент-Клер погодилася попрацювати ще з однією парою, народивши їм близнюків. У коментарі журналістам вона заявила, що цей досвід був їй потрібен для того, щоб “змити принизливі спогади про роботу з Кетрін”.

За словами сурогатної матері, у неї було “два чудові досвіди сурогатного материнства і один жахливий”.

Чим зараз займається Сент-Клер

Завершивши роботу з парами, Сент-Клер відкрила в Пенсільванії свою перукарню. Вона наголошує, що сурогатне материнство підходить не всім, але якщо людей це влаштовує, ніхто не повинен засуджувати їхній вибір.

контекст:

Послугами сурогатних матерів скористалося багато знаменитостей. Серед них індійська актриса Пріянка Чопра, пуерториканський співак Рікі Мартін, а також українська співачка Ірина Білик.

Previous post побічні ефекти вживання напою — Корисні статті — tsn.ua
Next post ЗСУ відбили “тихий” штурм під Мар’їнкою: росіяни кинули своїх убитих і втекли – відео – новини України, Політика