33-річна Мишина в глибокому декольті млосно прогнулась у спині перед об’єктивом

Мішина вибрала сукню з глибоким декольте. Вона, позуючи, млосно прогнулась у спині перед об’єктивом.

“Що робити?” – Запитайте ви. Чи не витрачати своє життя на легковажні вчинки. Працювати над собою, якщо хочеш стати вільним. Це не означає все кинути, це означає усвідомлювати те, що робиш. У цей момент стаєш усвідомлюючим свої дії, своє життя, і це веде до любові, співчуття та м’якості до себе та до всіх людей”, – написала вона.

Мішина зазначила, що важливо припинити намагатися бути першим, тому що це приносить страждання, і в цьому “живе его”.

“Але коли воно зникає, твоє я стає всюдисущим. Це означає думати про всіх як про себе”, – заявила вона.



Мішина публікувала інші знімки із цієї фотосесії. Актриса розповідала, що зйомку було здійснено 23 лютого – за день до повномасштабного вторгнення РФ в Україну.



контекст:

Мішина народилася 18 червня 1989 року у Севастополі. У 2015 році закінчила акторський факультет Київського національного університету театру, кіно та телебачення імені Івана Карпенка-Карого.

2019-го стала переможницею телешоу “Танці із зірками” (“1+1”). 2021 року вона стала суддею шоу “Україна має талант” на СТБ.

Мішина одна виховує сина Платона. Про те, хто є його батьком, акторка замовчує.

2020-го Мішина була головною героїнею першого сезону шоу “Холостячка” на СТБ. Вона зробила вибір на користь шоумена Олександра Еллерта. Після завершення зйомок пара жила разом. Восени 2021 року Мішина заявила, що розлучилася зі своїм обранцем.

Previous post Світ “небезпечно не готовий” до наступної кризи – Червоний Хрест – новини на УНН
Next post “Ми до цього дуже потужно готуємося” — Ексклюзив ТСН — tsn.ua