Путін із колишньою дружиною Людмилою з кінця 90-х не жили разом / Бульвар Шоубіз

“Люся вийшла фіктивним шлюбом за якогось рядового кадебешника на прізвище Очеретний. І вона стала Люсею Очеретною, розповів Фейгін. – Дгадаю, вона просто домовилася з Путіним, що так буде краще, і він погодився. Вони ж як би не жили вже на той момент років 25. Тобто вони з кінця 90-х не жили разом. І я думаю, що за узгодженням вони це все зробили. Ну, можливо, його б і влаштовувало, щоб вона вважалася його дружиною, а він вів свій спосіб життя, але сама, як відомо, обурилася і сказала: “Я так більше не можу”. Ну що? Її ж не приб’єш. Розумієте? Ну, хоче – і хоче. Тим більше, треба віддати належне: він якось легше до цього ставиться. Інший, як Отелло, із ревнощів узяв би… Як ви кажете? Операція “Шекспір”? Взяв би й зарізав мавр Дездемону. А він – ні. Він так сказав: “Ну ось іди до Очеретного”.

У відповідь Бацман зауважила, що Путін тепер відіграється на українцях.

“У нього лиходійство з масштабом. Він не по дрібниці працює, не по нісенітниці, а він – якщо вбивати, то одразу сотнями тисяч. А чого дрібнитись? Розумієте?” погодився Фейгон.

Фейгін: Колись ми дізнаємося, що дивився Путін. Мені здається, він обмежився Pornhub або чимось подібним, та ще й жорстким, не софт-варіантом. Повний текст інтерв’ю

ВІДЕО

Видео: Алеся Бацман / YouTube

контекст:

Путін приховує інформацію про особисте життя. Офіційно з 1983 по 2013 рік він був одружений з Людмилою Шкребневою. У них народилося дві дочки: Марія (1985) та Катерина (1986).

У 2016 році “Співрозмовник” повідомив, що колишня перша леді тепер носить прізвище Очеретнавийшовши заміж за главу Центру розвитку міжособистісних комунікацій Артура Очеретного

За даними рросійських і західних таблоїдів, Путіна довгі роки пов’язують особисті стосунки з олімпійською чемпіонкою з художньої гімнастики Аліною Кабаєвою, яка молодша за нього на 31 рік. Газета The Wall Street Journal повідомила, що, за інформацією американської влади, вона народила щонайменше трьох дітей від Путіна.

Крім того, за інформацією російських ЗМІ, у Путіна є позашлюбна дочка Єлизавета, яка народилася в 2003 року, коли президент РФ ще перебував в офіційному шлюбі. Мати дівчинки – мешканка Санкт-Петербурга Світлана Кривоногих, яка зараз є міноритарним акціонером банку “Росія”. ЗМІ зазначили, що Єлизавета “феноменально” схожа на Путіна.

У 2016-му на чергове питання про особисте життя Путін відповів: “Можливо, колись я зможу задовольнити вашу цікавість. Я, чесно кажучи, не знаю, як би це не вплинуло на курсову різницю чи ціни на нафту”.

Previous post Збільшення військових витрат дасть Польщі найбільшу армію в ЄС – прем’єр – новини на УНН
Next post Президент Хорватії розкритикував постачання танків Україні західними країнами