Наречений принцеси Норвегії – шаман зі США – заявив, що не зможе на ній одружитися, доки не вирішить свої проблеми зі здоров’ям

За словами шамана, він не хоче “стояти перед вівтарем та думати про свої проблеми зі здоров’ям”. Верретт зізнався, що йдеться про пересадку нирки. Він наголосив, що йому так і не вдалося знайти донора.

Наречений принцеси Норвегії розповів, що його обраниця хотіла стати його донором, та її нирка не підійшла.

Шаман зізнався, що зараз підтримує стосунки з Мартою Луїзою на відстані, і зазначив, що наречена дбатиме про те, щоб він “регулярно вимірював свій кров’яний тиск і дбав про себе”.

контекст:

Марта Луїза посідає четверте місце в лінії наслідування норвезького престолу після брата та двох племінників.

2017 року принцеса розлучилася зі своїм першим чоловіком, письменником Арі Беном після 15 років сімейного життя. У шлюбі у пари народилося троє доньок. Через два роки після розлучення він наклав на себе руки.

Того ж року Марта Луїза почала зустрічатися з Верреттом. Принцеса старша за свого обранця на три роки. 7 червня 2022 року пара повідомила про заручини.

На сайті Верретта зазначено, що він проводить спіритичні сеанси та є духовником американської актриси Гвінет Пелтроу.

Після заручин із принцесою Верретт в інтерв’ю People заявив, що є першим сучасним темношкірим чоловіком, який стане чоловіком представниці європейської королівської родини. За словами шамана, це створить прецедент для його народу. Він також зазначив, що “в Африці завжди були королі та королеви, але, на жаль, вони не були визнані у світі так, як вони на те заслуговують”.

2012 року Верретт вже переніс пересадку нирки. Тоді донором стала його сестра. Тепер він потребує пересадки другої нирки.

Previous post «бренди» для бюджетних грошей на війну
Next post Як позбавитися залежності від смартфону та новин – корисні поради – новини України, Гаджети