Шоптенко показала, як разом із сином вперше каталася на лижах / Бульвар Шоубіз

“Мені з дитинства постійно говорили берегти ноги, тому тільки в 35 років я зважилася вперше встати на лижі. Це сміливо. І один із тих страхів, які я забрала з собою у доросле життя і, гадаю, навіть передала б синові”, – написала. хореограф.

За словами Шоптенка, усвідомивши, що часу на те, щоб відкладати життя, у неї немає, їй стало набагато простіше позбавлятися своїх страхів.

“Усі українці за одну ніч усвідомили це. До чого це я? Запишіться на танці, вивчіть мову або спробуйте будь-що, про що завжди мріяли”, – закликала передплатників Шоптенко.



контекст:

Шоптенко – дворазова чемпіонка світу 2006 року з бальних танців серед молоді до 21 року, чемпіонка України 2007 року у 10 танцях серед молоді до 21 року.

Хореограф стала відомою після перемоги у першому сезоні шоу “Танці із зірками” (2006) на каналі “1+1”. Вона виступала у парі з екс-керівником студії “Квартал 95” Володимиром Зеленським, який зараз є президентом України.

Першим чоловіком Шоптенка був її партнер із танців Дмитро Дікусар. Вони прожили у шлюбі з 2013 по 2016 рік. У грудні 2020 року Дікусар розповів, що залишається вінчаним чоловіком Шоптенко.

У жовтні 2016-го танцівниця вийшла заміж за українського підприємця Олексія Іванова. Він цей шлюб також став другим. Влітку 2018 року у пари народився син Олексій.

Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну Шоптенко разом із сином поїхала за кордон. В даний час вона знаходиться в Австрії. Танцівниця займається благодійною діяльністю на підтримку України.

Previous post “Немає табу”. Глава міноборони Франції висловився щодо можливих поставок Україні бойових літаків
Next post інтерв’ю із ексдиректором розвідки Військового штабу Європейського Союзу