Макаревич із дружиною перейшли на вітрилах саме штормове місце у світі / Бульвар Шоубіз

“Ми повернулися! Перехід на вітрилах через протоку Дрейка при хвилі 5–7 балів (це плюс-мінус чотири дні) – вражає. За це матросам покладалася відзнака у вигляді сережки у вусі, це саме штормове місце у світі. Антарктида в слова поки що не укладається, може, відлежиться. Супер-команда човна – чотири молоді хлопці: Паша, Олег, Саша та Саша. Профі. Один із Саш ще блискучий кок. Дякую всім!” – написав він.

Також Макаревич оприлюднив ролик, який зняв на борту судна, що пливе океаном.

контекст:

Макаревич та Кляйн одружилися 26 грудня 2019 року.

У пари є син Ейтан. Він народився 30 березня у Тель-Авіві (Ізраїль). Він став первістком для Ейнат Кляйн та четвертою дитиною для Макаревича.

Від попередніх стосунків у Макаревича є троє дітей: позашлюбна дочка Дана (1975), син Іван (1987), народжений у другому шлюбі з лікарем-косметологом Аллою Макаревич, та донька Анна (2000), матір’ю якої є колишня подруга музиканта Ганна Різдвяна.

2 вересня видання “Медуза” з посиланням на інформацію, опубліковану на сайті російського мін’юсту (в Україні він недоступний), повідомило, що Макаревич, а також громадяни РФ, серед яких журналістка Катерина Гордєєва, бізнесмен Борис Зімін, юрист, соратник опозиціонера Олексія Навального Іван Жданов та політолог Федір Крашенинников, названі “іноагентами”. До цього списку також внесено українського журналіста, засновника інтернет-видання “ГОРДОН” Дмитра Гордона.

Previous post У Білорусі похизувалися “Іскандерами”, які здатні здійснювати удари до 500 км
Next post МОК: спортивні санкції проти Росії та Білорусі не підлягають обговоренню – новини на УНН